Tervetuloa kaikki, ennen kesäkeskuksen julkaisua TURAS Retkeily ja 4WD-lehti. No, se on ollut pari kuukautta yrittävää meille kaikille, ja toivomme, että olet pitänyt turvasi näinä outoina aikoina. Toivottavasti olemme alkaneet nähdä valoa tunnelin päässä. Tässä numerossa keskitymme joihinkin asioihin, joita useimmat meistä ovat tehneet myöhään, mukaan lukien leirintä takapuutarhassamme ja tietysti keksimällä kekseliäitä kulinaarisia herkkuja. Tai, jos olet kuin jotkut TURAS joukkue, polttaen pari makkaraa.

 Olemme yrittäneet tehdä tästä asiasta mahdollisimman merkityksellisen ottaen huomioon aikamme, jota me kaikki tällä hetkellä elämme. Joten tässä pakatussa numerossa katsomme, mitä asiantuntijat sanovat siitä, mitä on varastossa 4WD -matkailualalle Covid-19, eikä kaikki ole huonoja uutisia, puhumme leirihygieniasta, meillä on kuusi mahtavaa Eurooppalaisia ​​kappaleita, joita tulisi harkita tulevaa seikkailua suunnitteleville. Tässä numerossa esitämme sinulle myös uuden kumppanimme Kaliforniassa, Funki Adventures, joka toimittaa täysin varustettuja retkiajoneuvoja, jotka ovat valmiita tutustumaan Kalifornian ja naapurivaltioiden syrjäisiin ja hyvin vaihteleviin maastoihin. Tässä numerossa jaamme kanssasi myös herkullisia leirin ruoanlaitto-reseptejä. Tämä numero ilmoittaa myös neljännen Podcast-jaksomme, jossa saamme kiinni Portugalin Overland-gurusta José Almeidasta. Kuten aina, lehti sisältää runsaasti interaktiivista videota ja ominaisuuksia uusimmista retkeily- ja 4WD-tuotteista. Toivomme, että numero 15 häiritsee hieman viimeaikaista tilannetta ja että nautit sisällöstäsi. Suuri kiitos brändikumppaneillemme, jotka mahdollistavat tämän lehden tuottamisen ja saatavuuden.