Phillip Bond, toimitusjohtaja APB Trading Oy tunnettu brittiläinen ajoneuvojen varustus-, huolto- ja korjausyritys ja retkikoneiden toimittaja on tunnettu Etelä-Afrikan valmistamien retkikoneiden fani. Yksi tällainen merkki on Bushtech, jonka alumiinikatot tunnetaan kestävyydestään ja lujuudestaan. Etelä-Afrikassa suunnitellut ja valmistetut katokset on rakennettu ottamaan huomioon Afrikan ankara ja karu maisema, joka on eräs maailman kovimmista maastoista.

Katokset ovat loistava vaihtoehto pitää kaikki vaihdesi järjestettyinä ja suojattuina tiellä. Ja voi todella tehdä kokemuksen leirintäalueesi perustamisesta ja purkamisesta joka päivä paljon miellyttävämmäksi ja nopeammaksi. Bushtech-katoksissa on ovien tiivistyskumit, jotka on sijoitettu ovien päälle vaurioiden vähentämiseksi ovien läpi lastattaessa ja purettaessa. Houkuttelevilla katoksilla on erottuva muotoilu ja viimeistely, joka näyttää hyvältä ilman, että kehyksessä paljastuu hitsausta, ja se täydentää ajoneuvosi omaa pintaasi. Katokset ovat kovia ja niiden kuormitustesti on enintään 2500 kg.

Kattojen hyvin harkittu muotoilu sisältää 2 kattokaiteet päällä, jolloin voit asentaa kattotelineet, poikkipalkit tai kattoteltot. Vahvistetussa runkoprofiilissa on tavanomainen 10 vuoden takuu. Mukautetut sisäiset vahvistetut urakattopalkit toimitetaan vakiona kaikilla alumiinikattoilla, joten käyttäjä voi helposti kiinnittää vakio M8-pultit ja silmäkoukut. Ainutlaatuinen apurunkoprofiili mahdollistaa myös väärien lattioiden ja liukusäätimien asentamisen.

Katoksissa on räätälöity jousituspohjainen kumi, joka sopii rungon taipuisuuteen ja suuriin kattokuormiin, ja niissä on myös valmiiksi laserleikatut reiät valaisimien tai lisävarusteiden johdotuksen suorittamiseksi, mikä tarkoittaa, että poraus tai liimaus ei ole tarpeen näiden lisävarusteiden lisäämiseksi. Lukkoihin ja iskuihin kiinnitetään erikoistuneet ovenkiinnikkeet, jotka vähentävät oven taipumista, pölyn pääsyä ja lisäävät turvallisuutta. Katoksissa on myös paineentasauslaite paineen tasaamiseksi tavaratilassa.

Jatkuvat saranat ovat pöly- ja vedenpitäviä. Katoksissa on etu- ja takaikkunat, ja niissä on kaksi korkealaatuista kaasutasoa ovea kohti. Katokset voidaan tilata omien mieltymystesi mukaan ja niitä on saatavana kulutuspinnan levynä tai sileänä.

Kaikissa Bushtech-alumiinisuojuksissa on vakiona 10-vuoden kehystakuu, jota ylläpidetään koko katosin 10 vuoden ajan. Se ei ole mitätön, jos katos vaihdetaan omistajalle. Phillip sanoo, että Bushtech-katosten kysyntä vuonna 2019 ja uudet tilaukset vuodelle 2020 eivät ole koskaan olleet suurempia. Bushtech Aluminium katos sopii kaikkiin tärkeimpiin noutoihin, mukaan lukien: Toyota Hilux, Toyota Landcruiser, Ford Ranger, Mazda, VW Amarok, Nissan Navara, Nissan Hardbody, Isuzu, Landrover, Mitsubishi Triton ja Fiat.

Voit oppia lisää näistä karkeista katoksista tai nähdä ajoneuvoon asennetun katoksen APB Trading Ltd: n varasto ja shoppaile Hartleburyssä ja tapaa Phill ja hänen tiiminsä tai muuten tai käy APB Trading Ltd. -verkkokauppa, josta löydät lisätietoja ja hinnoittelua Bushtech Aluminium katoksista laajan valikoiman retkeily- ja retkeilyvarusteiden sekä ajoneuvojen lisävarusteiden lisäksi. Auton voi tarvittaessa myös huoltaa tai korjata.

Vankka ja tilava

Miksi valita alumiininen katos ruostumattomasta tai teräksestä katossa?
Alumiini on noin 30% kevyempi kuin ruostumaton teräs tai mieto teräs ja paljon joustavampi, mikä mahdollistaa kevyemmän ja vahvemman katoksen valmistuksen. Alumiini on myös korroosionkestävämpi kuin muut materiaalit. Bushtech-katosten on testattu sisältävän yli 2500 kg. Tämä on kriittistä, koska katon paino pahenee huonojen tieolosuhteiden vuoksi. Erityisesti suunniteltu kehys on kehitetty kuljettamaan kuormia, kuten kattotelttoja ja täysin kuormattuja kattotelineitä.