- Drifta työkalurulla on hieno tapa pitää kaikki leirin keittovälineet yhdessä leirinnässä ja tiellä. Ei mitään pahempaa kuin vetäytyminen leiriin ja tuhlaamalla aikaa veitsien ja haarukoiden, tulenpihdien, hollantilaisen uunin kannen nostimen etsimiseen ja niin edelleen.

Tämä erittäin hyvin tehty tela on valmistettu korkealaatuisesta australialaisesta kankaasta yhdeksällä anteliaalla sisätaskulla, jotka pitävät kaikki bitit ja bobsit siististi yhdessä paikassa. Nämä kaksi silmukkaa ovat yksinkertainen, mutta loistava idea, jonka avulla voit ripustaa työkalurullan ajoneuvon puolelle. Leirikeittiö keskittyy aina ajoneuvon sivulle, joten tämä on hieno lisä.


Kun sitä ei käytetä, rullaa se vain ylös ja säilytä se siististi autossa, asuntovaunun perävaunussa, laatikkojärjestelmäveneessä jne. Yksi tämän telan hienoista asioista on, että kun rullattu, löydät nopeasti etsimäsi välineen etsimättä. laatikossa tai ajoneuvojen laatikoissa. Kun tietullirippu ripustetaan ajoneuvosi puolelle leirillä, sinulla on myös helppo pääsy kaikkiin välineisiisi, joten illallisen tai iltaleirin jälkeen barbecue vain laita astiat takaisin niille osoitettuun taskuun ja kaikki on siististi varastoitu ja käyttövalmis, kun teet aamiaisen seuraavana aamuna. @drifta4wd @drifta_eu