Leirinvalmistuksessa ei tarkoiteta vain parin makkaran paistamista pannulla ja tina papujen lämmittämistä puolella, helvetti ei! Koska markkinoilla on niin paljon hienoja leirikeittovälineitä, voit nyt helposti keittää halkeilevan aterian, joka on kätevä, nopea ja maistuu mahtavalta, joten ei ole tekosyitä.
Yksi kaikkien aikojen suosikki keittolaitekappaleistamme on akkukäyttöinen rotisserie, useimmiten se on yhden TURAS 4WD ajoneuvot. Olemme käyttäneet vuosien varrella Auspit Rotisserie -tuotetta, josta olemme äskettäin saaneet DRIFTA alkuperäisen tuotteen päivitetty, ruostumattomasta teräksestä valmistettu versio.

On mielenkiintoista huomata, että tämä keittomenetelmä on ollut olemassa jo pitkään, itse asiassa sitä on käytetty vuosisatojen ajan, ja nimi on syntynyt ensimmäistä kertaa Ranskassa, missä se ilmestyi ensimmäisen kerran Pariisin kaupoissa noin vuonna 1450. Ensimmäisissä keittiöissä, jotka palautuivat satoihin Vuosien ajan moottoroimaton sylke oli suositeltava tapa keittää lihaa, jossa jolle annettiin tehtävä kääntää liha manuaalisesti tulipalon / lämmönlähteen yli. Ajan myötä keksittiin uusia menetelmiä lihan kääntämiseksi, mukaan lukien mekaaniset pyrstöt (”paahtimet”), tämä usko, uskokaa tai älkää, syöttänyt koiria juoksumattoilla ja myöhemmin höyryvoimalla ennen mekaanisten mekanismien käyttöönottoa. Ja paristojen keksimisen myötä koko prosessista tuli vain paljon yksinkertaisempaa ja nyt erittäin suosittua leiriläisten keskuudessa. Yksi hienoista ominaisuuksista Rotisserien käyttämisessä leirinnässä on ensinnäkin se, että voit keittää suosikkipaistiasi ulkona, mutta on myös hienoa istua samanaikaisesti tulen ympärillä, chugistaa olutta kahdelle ja keskustella ystävien kanssa ja perhe. On jotain erittäin terapeuttista, kun katsot ja haistat ruokaa kokissa avotulta. Toki kestää hetken, että liha kypsennetään tasaisesti, mutta se on kaikki sen hauskaa, kuka kiirehtii aterioita leiriytyessään muutenkin?

Kun käytät rotisseria, sinun tulee aina sijoittaa liha pyöreän varren keskelle ja kiinnittää niin tiukasti kuin pystyt. Jos keität kanaa tai jonkin tyyppisiä lintuja, muista kiinnittää siivet ja jalat mahdollisimman tiukasti. Jos lihan osat ovat löysästi kiertyä ympäri, kun se kääntyy, tämä voi vaikuttaa pyöröpakkauksen nopeuteen, voit myös polttaa lihaa, jos sitä ei ole tasapainossa sauvassa. Pidä lihasi tasapainossa vartaalla antaa täydellisiä tuloksia. Yritä aina varmistaa, ettet keitä lihaasi tulen liekillä, koska se voi polttaa lihan. Puuhiilen käyttö on hieno tapa varmistaa, että lihasi kypsyy tasaisesti. Lihan marinointi kypsennettäessä hitaasti tuleen on hieno tapa tuoda maku suosikki lihallesi.

Auspit

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Auspit on pohjimmiltaan kannettava langaton rotisserie-järjestelmä, joka voidaan helposti kuljettaa 4WD-laitteen, asuntovaunun, veneen tai asuntovaunun takaosaan. Yksi tämän tuotteen hienoista asioista on, että se on melko tasainen pakkaus ja sopii hyvin mukana toimitettuun pussiin. Tämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu versio, joka on käyttänyt vanhempaa Auspit-rotisseria yli kymmenen vuotta, näyttää ehdottomasti osalta ja se on myös erittäin kestävä ja vahva. Itse asiassa rotisseriin mahtuu vaikuttava 18 kilon arvoinen ruoka, nyt se on iso lihapala. Se on myös erittäin helppo koota ja käyttää, vasara vain päätangon päälle maahan ja aseta sitten sylkepalkki moottoriin. Moottorin paino pitää sen paikallaan, lisää ruokia ja lähdet menemään. Puristimen avulla voit helposti säätää Auspit-laitteen korkeutta lämmönlähteesi yläpuolella. Myös yhden pylvään malli sallii kääntymisen pois toiminnasta, jos haluat siirtää ruuan lämmönlähteestään säätämättä puristinta.

All Stainless Auspit -sarja toimitetaan yhdellä pitkällä Squeezeloc-piikillä.

Moottori

Parannettu moottori näyttää myös olevan melko tehokas, joten voit käyttää 90 tuntia paristojen laadusta riippuen. Se on myös melko hiljainen. (Huomaa, että moottori vie 2D-paristoja.

lisälaitteet

Voit myös hankkia valinnaisia ​​lisävarusteita ruostumattomasta teräksestä valmistetuille Auspit-laitteille. Jotkut näistä sisältävät Auspit-palotarjottimen. Tämän yksinkertaisen ratkaisun ansiosta voit nostaa tulipalon maanpinnan yläpuolelle, mikä on loistava vaihtoehto paikoille, joissa et voi olla avointa tulta maassa. Niille teistä, jotka haluavat saada vihanneksia leiri-aterioidesi kanssa, Spitmate-lisävaruste on ainutlaatuinen Auspit-keittotyökalu, jonka avulla voit paistaa suosikki vihanneksia, pähkinöitä, kanansiipiä, rumpuja ja jopa kuumentaa leipärullat. Se painaa vain 0.85 kg ja istuu turvallisesti suosikkipaistisi vieressä ja kääntää suuren leirijuhlan supermaiseksi. Lisätietoja muista Stainless Steel Auspit -tarvikkeista saat napsauttamalla tätä.

Yleiset ominaisuudet

 • Kaikki osat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.
 • Helppo koota.
 • Paino: 5.6kg
 • Koko pakattu: 105 x 14 x 5cm
 • Säilytyskotelo mukana
 • Mukana: Ruostumatonta terästä Spitbar 1000mm
 • Ruostumaton teräs Tukipylväs 1000mm
 • 2x 130mm Squeezloc-piikki
 • Post-puristin
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu moottori
 • Pakattu pussiin.