kuvia kirjoittanut Tobey Roney https://www.tobyroney.com/

Olemme kaikki tällä hetkellä jumissa kotona kansainvälisen COVID-19-viruksen takia, mutta se ei tarkoita, ettemme voi alkaa ajatella ja suunnitella tulevia seikkailujamme. Tämä ominaisuus on kirjoitettu ennen puhkeamista, mutta mielestämme sillä on jonkin verran resonanssia näiden outojen aikojen kanssa. Ja kun toimintamme ja matkamme rajoitukset poistetaan, voimme mieluummin pitää lomamme vähemmän tungosta ympäristössä. Korkeampi seikkailu Iso-Britannia on erikoistunut täysin varusteltujen Land Rover Defenders -yritysten vuokraamiseen retkeilyyn ja retkeilyyn. Tässä on ominaisuus:

Joskus on mukavaa päästä vain vähän pois pahoinpitelystä. Vaikka me kaikki nautimmekin tauotta päivittäisestä hälinästä, joskus lomakokemuksemme voivat myös tuntea olevani hieman kiireinen, ehkä hieman… .joutunut?


Kuulet usein ihmisten sanovan, että retkeily on sinulle hyvää, terveydellesi ja mielesi hyväksi, ja tiede tukee tätä. Mutta ehkä ajatus kiireisen leirintäalueen leirinnästä tai retkeilystä teltan kanssa ja kaikki tarpeesi takana idyllisessä syrjäisessä paikassa molemmat kuulostavat melko kovalta työltä.

No 4WD retkeily ja retkeily saattaa olla sinulle. 4WD-retkeilyssä ja retkeilyssä voidaan yhdistää kyky saavuttaa kauko-, tungosta ja vaikeasti tavoitettavissa olevat paikat kyvyllä kuljettaa paljon varusteita, jotka tekevät retkeilykokemuksestasi hieman mukavamman. Ehkä et ole koskaan kokenut retkeilyä kattoteltassa, mutta se kuulostaa sinulle mielenkiintoiselta ja haluat lisätietoja ja ehkä nähdä millainen se on.


Vaihtoehtoisesti ehkä sinun ei tarvitse olla vakuuttunut 4WD-retken vetovoimasta ja nautinnoista, mutta sinulla ei ole aikaa tai tilaa hankkia ja varastoida paljon tilaa vieviä retkeilyvarusteita, ja ehkä 4WD: llä ei ole mitään järkeä sinä päivittäisenä autona. Hyvin Higher Adventure UK: n kanssa, molemmat tarpeet otetaan huomioon. Haluatko upottaa varvassi 4WD-retkeilyn vesiin ennen kuin sitoudut hankkimaan omia varusteitasi, vai haluatko muutaman päivän tai viikon vuodessa käydä retkeilyssä laadukkaiden retkeilyvälineiden avulla, Higher Adventure on antanut sinulle peiton .

Voit vuokrata yrityksestä kokonaan maalla varustetun Land Rover Defenderin. Chris at Higher Adventure voi ehdottaa sinulle joitain reittejä Isossa-Britanniassa tai voit suunnitella omia reittejäsi. Sen ajoneuvot ovat kolmiovinen Defender 90 Station Wagon (kahdelle hengelle) ja viiden oven Defender 110 Utility (enintään viidelle). Ne ovat korkeatasoisia XS-malleja, joissa on kestävät 2.2 Turbo-dieselmoottorit, lämmitetyt etuistuimet, ilmakytkin ja lämmitetty tuulilasi.

Puolustajat on varustettu kattavasti, mukaan lukien eteläafrikkalaisen Eezi Awn -yrityksen huippuluokan kattoteiltit, Big Country -laatikot, National Luna -jääkaapit ja Partner Steel -uunit Yhdysvalloista. Ja melkein kaikki muu - paitsi vuodevaatteet ja ruoka -, jotka sinun täytyy mennä omalle seikkailullesi. Voit vuokrata puolustajia 3 päivästä useisiin viikkoihin.

Jos et ole koskaan ajanyt puolustajaa aikaisemmin, olet tekemässä hoitoon! Ei ole mitään muuta kuin istua matkustamossa korkealla, unohtaa kaikki pensasaimat, kun ajat pitkin nähdäksesi paljon enemmän ympäristöäsi kuin mitä useimmat ajoneuvot näkevät, otat aikaa ja ajat näitä upeita, ikonisia ajoneuvoja jollain karuilla maastoilla. Nauti matkaa, polku vähemmän kuljettu, ja hiljainen määränpää. Seikkailu odottaa ...

Korkeampi seikkailu voi tarjota ydinlaitteiden lisäksi valikoiman lisävarusteita

Mikään ei estä oman hiljaisen maailmansi löytämistä, kun tutkit Landrover Defenderissä.