Hollantilaisia ​​uuneja ja jalustaa on käytetty satoja vuosia, molemmat pioneerit etsivät uusia maita, ja ne löydettiin myös roikkuvan avotulella kodeissa, joissa leipää ja runsasta ruokaa keitettiin koko perheelle. Hollantilaiset Petromax-uunit ovat ihanteellisia kumppaneita ulkoiluun, kuten matkoihin, retkeilyyn jne.

Ne soveltuvat erinomaisesti ruoanlaittoon avotulella ja kotikeittiössä. Niiden avulla kypsennetään ruokaa, kuten vihanneksia ja lihaa, erittäin varovasti omassa mehuun. Erittäin suosittu vaihtoehto, kun käytetään ruoanlaittoa hollantilaisella uunilla, sisältää jalustan käytön.

Kun puhumme nuotiojalustaista, tarkoitamme yleensä kolmiosaista jalustaa, joka asetetaan avoimen takan päälle ketjulla, jolla on koukku ja jota käytetään pitämään hollantilaista uuniasi paikallaan, nämä ketjut ovat säädettävät, jotta voit laskea tai korkeammin Leirintäuuni riippuen tulipalosta ja ruoasta. Nykyään markkinoilla olevat jalustat on yleensä valmistettu teräksestä ja niitä voi olla hiukan tilaa vievä. Jos etsit kevyempää vaihtoehtoa, tutustu tähän erittäin taitavaan vaihtoehtoon saksalaisista leirikeittimen guruista Petromaxista.

Tällä erittäin älykkäällä jalustalaitteella, jota kutsutaan yksinkertaisesti jalustan kiinnitykseksi, tarvitaan kaikki jalustan rakentamiseen tarvittavat säätöhaarukat, jotka mahtuvat ruostumattomasta teräksestä valmistetun levyn aukkoihin. Sinun tarvitsee vain lukita ne kiertämällä kevyesti ja hei presto !. Mukana olevia koukkuja ja teräsketjua käytetään ruoanvalmistusvälineiden, kuten hollantilaisen uunin tai kahvipannun, vedenkeittimen tai Billyn ripustamiseen. Etäisyys tulipaloon voidaan säätää yksilöllisesti ketjun pituuden mukaan.

Jalustan kiinnitys, joka painaa 450 g, voidaan käyttää myös suojan tai kärjen rakentamiseen, mikä on halkeileva, mutta hyvin yksinkertainen idea saat lisätietoja napsauttamalla tätä.