Alubox jatkaa innovaatioitaan, kun kyse on markkinoiden parhaiden seikkailu- ja retkikoteloiden suunnittelusta, rakentamisesta ja räätälöinnistä. Edellisessä lehden numerossa mainitsimme tarjolla olevan uuden palvelun, jolla voit nyt luoda omia räätälöityjä Alubox-tuotteita.

Joten miten se kaikki toimii? Alubox on yhteistyössä Vorovan kanssa, jonka ohjelmiston avulla voit luoda räätälöityjä Alubox-tuotteita verkossa. Ohjelmistolla voit valita useista väreistä ja lisätä yrityksesi värejä ja logoa, jolloin saat tuotemerkilläsi ainutlaatuisen Aluboxin ja että taattaisiin olevan ainutlaatuinen. Rakastimme ideaa ja olemme hiljattain saaneet räätälöityä Aluboxia ja rakastamme sitä.

Prosessi on melko yksinkertainen, sinun täytyy vain käydä www.alubox.com ja noudata ohjeita, kun olet käyttänyt ohjelmistoa ja olet tyytyväinen suunniteltuun laatikkoosi, sinun tarvitsee vain lähettää tilauksesi, tarrat / siirrot toimitetaan postitse kaikkialla maailmassa ja siinä kaikki.


Suunnitellut yhden laatikoistamme saimme mukautetun tarran / siirron seitsemän päivän sisällä. Meille saapui iso pahvi kirjekuoressa, joka estää siirron taivuttamasta. Ennen kuin asetat tarran / siirrät Alubox-laitteeseesi, varmista, että se on puhdas ja ettei laatikossa ole pölyä tai likaa, koska tämä voi vaikuttaa siihen, kuinka hyvin se siirtyy / tarttuu Alubox-laitteeseesi.

Sinun on otettava aikaa lisättäessä tarraa, itse asiassa suosittelemme saamaan apua tätä tehtäessä. Kun irrotat siististi leikatut koon tarrat, kohdista vain Alubox-tuotteesi ilmeisiin ominaisuuksiin. Kiinnitä sitten hitaasti alas ja varmista, että hieroit kangasta kankaallasi menemällä kankaalla. Tämä varmistaa, että pääset eroon ilmakupoista ja että pääset puhtaaseen pintaan. Ei kauan ennen kuin näet räätälöidyn Aluboxin herättävän eloon. Voit aina kuorita siirrot myöhemmässä vaiheessa, jos haluat vanhan Aluboxin olevan sellainen kuin se oli.


Alu-box tarjoaa nyt valtavan valikoiman säilytyslaatikoita, jotka palvelevat retkikuntaa, sotilas-, teollisuus-, hätäpalveluita, kuljetusta ja ovat nyt myös laajalti käytössä leirintä- ja 4WD-retkikuntayhteisöissä ympäri maailmaa.

Alu-Box Pro alumiinivarastoissa on:
Jousikuormitetut eristetyt kahvat.
Laadukkaat pianosaranat
Laadukkaat kiinnikkeet valmiina lukkoihin ja turvasinetteihin
Helppo tarttua kahvoihin
Kaikki sisäsaumat on suljettu silikonilla ja kumitiivisteellä, mikä antaa niille IP54-luokituksen (pölyn- ja vedenkestävä).
Pinoamislaitteet ovat erittäin korkealaatuisiaLU