Tervetuloa lehden 14 numeroon TURAS Camping & 4WD Touring -lehti. Niille teistä, jotka lukette tätä pohjoisella pallonpuoliskolla, toivomme, että talvi ei ollut liian ankara, eikä australialaisille lukijamme voi kuvitella, kuinka vaikeaa on ollut pensaiden tulipaloista kärsineille yhteisöille. paljon tuhoa, ajatuksemme ovat kanssasi. Meillä on toinen vauhdikas lehti kaikille, erityisominaisuus Islannissa, joka sisältää myös ensimmäisen kiertueemme "webisode" YouTubessa. Jos etsit nelivetoista kokemusta, toisin kuin missään muualla maailmassa, joka muistuttaa ajamista toisella planeetalla, aseta Islanti luettelon kärkeen seuraavaa seikkailua varten.

Tässä julkaisussa tartumme myös Compass Adventuresiin, joka on äskettäin palannut uskomattomalta matkalta etsimään Norjan reittivaloja. Tarkastelemme myös tarkemmin retkeilyvalojen ja akkujen kehitystä. Tämä numero saa meidät myös keittämään maukasta leirin raivausta. Ja kuten aina, aikakauslehti sisältää runsaasti interaktiivisia videoita ja ominaisuuksia uusimmista leirintä- ja 4WD-tuotteista. Toivomme sinun nauttivan tästä aiheesta. Suuri kiitos tuotemerkkikumppaneillemme, jotka antavat meille mahdollisuuden tuottaa tämä aikakauslehti ja asettaa sen sinulle saataville.