Äskettäin lanseerattu korkealaatuinen Petromax-palosilta tarjoaa täydellisen ulkokeittiön avotulelle. Se on periaatteessa monitoiminen keittopaikka, jonka avulla voit, ystäväsi ja perheesi kypsennä, grillata, barbvalmista lempiruoka ja valmista samalla ruokia kuumana pitäen samalla. Varhaisten cowboy-rakennusten innoittamana päivän aikana, Petromax-palosilta antaa sinun ripustaa turvallisesti valurauta-astiat, muotit, kattilat, perkolaattorit ja paljon muuta avoimen tulipalon yli. Muuttuva grillausrestä on riittävästi tilaa lihalle, vihanneksille vain muutaman mainitsemiseksi.

Palosilta auttaa pitämään ulkona keittämistilasi hyvin organisoituna. Yksi tärkeimmistä eduista on, että se on liikuteltava ja sitä voidaan säilyttää siististi kattotelineessä, 4WD / matkailuauton takaosassa tai matkailuauton perävaunussa. Kuten kaikki Petromax-tuotteet, myös Fire Bridge on laadukas tuote, joka on valmistettu kiinteästä rakenteesta, jossa on päällystettyä terästä. Tyylikkäillä silmukoilla Fire Bridge kootaan ja puretaan nopeasti, eikä sen asennus edellytä lisätyökalujen käyttöä. Neljä jalkaa pitää vain vakaata poikkipalkkia 45.3 tuuman korkeudella, mikä antaa sopivan ja säädettävän tilan avoimen nuotion päälle. Palosillassa on myös kolme eripituista koukkua, jotka pitävät kaiken oikealla etäisyydellä tulen yli. Palosilta on suunniteltu sopimaan monenlaisiin Petromax-hollantilaisiin uuneihin, muotteihin, vedenkeittimiin ja perkolaattoreihin.

Fire Bridgessä on myös säädettävä grillausritilä, joka on ripustettu ketjuun. Kehystyskorotettu reuna estää turvallisesti pannuja ja muita Petromax-keittotuotteita luisumasta.

Äskettäisen julkaisunsa jälkeen Petromaxin toimitusjohtaja Jonas Taureck kertoi: ”Otamme cowboyja inspiraationa palosillan periaatteelle, koska he rakensivat tällaisia ​​rakenteita takaisin villiin länsiin. Mukautimme kuitenkin perinteistä muotoilua tehdäkseen siitä nykyaikaisemman ja liikkuvamman. Palosilta muuttaa yksinkertaisen takan laajaksi ulkona keittiöksi, jolla on monia hyödyllisiä toimintoja, ja silti se on helppo kuljettaa.

Petromax-palosilta laajentaa ulkona keittämisen kulinaarisia mahdollisuuksia. Vaikka herkullinen pääruoka on haudumassa Petromax-hollantilaisessa uunissa, joka on suspendoitunut hiukkasten päälle, marinoidut vihannekset paahdetaan grilliristikkeellä apuina. Ja samaan aikaan kakku valmistetaan jälkiruokaksi valurautamuottissa, jota koukku pitää täydellisellä etäisyydellä tulesta. Heti sen vieressä kahvia valmistetaan vasta Petromax Percolatorissa.

Tulisilta on täydellinen ratkaisu ruoanlaittoleirijuhlaksi ystävillesi ja perheellesi, etenkin jos olet asettamassa leiriä pariksi päiväksi. Se on aina keskipisteemme, kun perustamme leirin, johon kokoamme kaikki ympärilleen, olipa sitten aikaisin aamukahvia, lounasta tai iltaleirijuhlaa, joka jatkuu hyvin iltaan. Se on yksi niistä tuotteista, joista todella pääset näkemään kuinka hyödyllinen se on, sitä enemmän kertaa käytät sitä. Se auttaa myös pitämään kaikki keittiövälineet ja kattilat ja pannut yhdessä paikassa, se on todella loistava ulkona keittiö. Se on nopea asentaa ja pakata nopeasti ja voidaan säilyttää siististi ajoneuvossa tai matkailuvaunussa.

Tekniset tiedot

Palosillan materiaali - teräs, jauhemaalattu
Ritilärainan materiaali - Teräs, kromattu
Asennetun palosillan kokonaiskorkeus - 43.3 tuumaa
Kokonaispaino - 35 lbs
Poikkipalkin pituus - 45.3 tuumaa
Jalkojen pituus - 44.5 tuumaa
Ketjun enimmäispituus arinaa grillitettäessä - 25 tuumaa
Ritilä ritilän mitat - 15.4 x 15.4 tuumaa
Koukkujen pituus 5.3 / 7.9 / 13 / 16.9 tuumaa
Palosillan enimmäiskuormitus - 154 lbs (iso juhla)