- Offroad Monkeys ovat nuori maastopyöräharrastajatiimi, joka kehittää ja tuottaa korkealaatuisia osia Land Rover Defenderille. Tämä korkean teknologian yritys tuottaa korkealaatuisia tuotteita maastoajoneuvoihin. Se tarjoaa tällä hetkellä ensisijaisesti osia Land Rover Defenderille, ja muiden ajoneuvojen merkkien tuotteita ja lisävarusteita voidaan seurata.

Tuotemerkki on jäljennös Müller-moottoripyöristä, joka on valmistanut osia auto- ja moottoripyöräteollisuudelle vuodesta 1985.

Yrityksen kreoso on: Luo asioita intohimoisesti ja iankaikkisuudeksi. Tämä johtuu siitä, että joukkue Offroad Monkeys uskovat, että vain tyytyväiset asiakkaat ovat uskollisia asiakkaita. Ja tästä syystä he käyttävät vain parhaita materiaaleja ja työskentelevät ja viimeistelevät jokaisen osan, kunnes se on ehdottoman täydellinen. Yhtiö on myös ylpeä yhteistyöstä paikallisen alueen toimittajien kanssa, ja kaikki Offroad Monkey -osat ovat 100% valmistettu Saksassa.

Laadukas saranavalikoima on valmistettu erittäin lujasta lentokonelaatuisesta alumiinista korkealaatuisella voitelulla. Nämä saranat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla ruuvilla, joissa on kierreurat rasvan jakamiseksi optimaalisesti. Näissä saranoissa on myös ruostumattomasta teräksestä valmistetut laakerit, jotka voidaan tarvittaessa vaihtaa vaihtamatta koko saranaa.

Tuoteluettelo alkaen Offroad Monkeys jatkaa kasvuaan, ja se tuottaa nyt valikoiman, joka sisältää ovi- ja takaovien saranat, ikkuna- ja ikkunalohkot LED-valaisimilla, konepellin saranat, liukuikkunoiden suojukset ja säädettävät peilivarret.


Asiat ovat menossa vahvuudesta toiseen Offroad Monkeys ja he ovat juuri avanneet Ison-Britannian verkkosivuston kasvavalle UK-asiakaskunnalleen.

Brändin suosion kasvaessa he ovat myös alkaneet myydä hienoja korkealaatuisia merkkituotteita, kuten polttoainesäiliöitä, liukuikkunoiden suojuksia, mukautettuja (ja erittäin viileitä) öljylamppuja ja t-paitoja. Voit oppia lisää ja löytää hinnoittelutietoja sekä tilata myös verkkosivustolta: https://www.offroad-monkeys.de/