Keitimme äskettäin paahdettua kanaa Petromax Atagossa, ja sanoa, että se meni herkkuun päivän kalastuksen jälkeen, on liian vähän. Tyylikkäästi suunniteltua Petromax ATAGO -laitetta voidaan käyttää yhdessä Petromax hollantilaisen uunin tai Griddle and Firebowlin kanssa.

Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on sijoittaa valurauta-astia / hollantilainen uuni Atagoon, kun polttoaineen lähde on tarpeeksi kuuma käytettäväksi. Tai jos et halua käyttää hollantilaisen uunin kansi astiana ruoan keittämiseen. Toinen vaihtoehto sisältää vain grillausritilän lisäämisen tulipalon päälle ja kääntämällä Atagon ab: ksiarbeue, keittovaihtoehdot ovat rajattomat Atagon avulla.

Keitimme paistettua kanaa hollantilaisessa uunissa noin 90 minuutissa. Lisää kana vain hollantilaiseen uuniin, nosta sitä hieman, jotta se ei palaa hollantilaisen uunin pohjassa, kääri suosikki vihannekset tinakalvoon ja aseta myös hollantilaiseen uuniin. Noin tunnin kuluttua lämmöstä riippuen sinun tulisi poistaa kansi hollantilaiselta uunilta ja jatkaa keittämistä vielä 30 minuuttia, tämä auttaa kanan ihoa saamaan mukavaa ja kultaista ja antaa sinulle maukkaan rapean ihon. Varmista, että prod kanaasi varmistaaksesi, että se on täysin kypsennetty ennen syömistä. Nauttia..

Joen rannalla - ruoanlaitto Petromax-rakettiuunilla

Ruoanlaitto Petromax Atago kanssa