Olet ehkä nähnyt joitain näistä mahtavista näköisistä ajoneuvoista tekemässä kierroksia sosiaalisessa mediassa viime aikoina ja nähtyään yhden version läheltä Abenteuer & Allrad näyttelyssä Saksassa, ne näyttävät yhtä kyvykkiltä kuin Internetissä. Alun perin venäläisen yrityksen suunnittelemat ja rakentamat he valmistivat alun perin noin 250 ja kutsuivat heitä ”PETROVICH” -maastoajoneuvoiksi. Kaikki alkoi vuonna 2008, jolloin prototyypit matkustivat menestyksekkäästi Venäjän syrjäisiin osiin äärimmäisissä olosuhteissa. Joidenkin yritysmuutosten ja ajoneuvomuutosten jälkeen uutta venäläistä mallia kutsutaan nyt Krechetiksi, ja se debytoi Interpolitex-maastomessuilla vuonna 2017. Euroopassa tsekkiläisten mekaanikkojen huomattavien muutosten jälkeen se nimettiin uudelleen Outbacker 6 x 6: ksi.


Muokattu Outbacker osoittautui erittäin suosituksi vetovoimaksi 2019: ssä Abenteuer and Allrad show, jossa on paljon uteliaita vierailijoita ja jotka tarkkailevat tätä 6 × 6 hirviötä.
Näyttelyssä olevaan 6 × 6-ajoneuvoon on asennettu useita muutoksia Tšekin tasavallassa tapahtuvan työn kanssa. Sinulla on nyt maastokategorian Z kuljetuslaite, jossa on kaksi ulkoista sivujäähdytinä. Yksi tämän ajoneuvon todella jännittävistä asioista on sen kyky kellua vedessä. Kuljettaja voi säätää rengaspainetta sisäänrakennetusta kompressorista ja vie melkein kaiken tämän. Muita tärkeitä lisättyjä ominaisuuksia olivat multimedianäyttö, joka auttaa navigoinnissa ja peruutuskameroissa, joiden avulla saat täydellisen pysäköintitilan supermarketin ulkopuolelta. Kotelon alla on Ivecon 2.3-litran dieselmoottori.

Outbacker myydään 5-paikkaisena 3.5 tonneihin saakka, joten tarvitset vain luokan B ajokortin. Saatavana on myös yhdeksän paikkainen vaihtoehto, mutta tarvitset C-luokan ajokortin. Ajoneuvolla on vakio etu- ja keskiakseli, kolmas akseli yhdistetään mekaanisesti kuljettajan istuimella olevalla vivulla kaikilla akseleilla, joissa on itselukittuvat differentiaalit.

Voit myös saada lyhennetyn 4 × 4-version, jos haluat pienentää kokoa. Suurin nopeus on noin 70-80Km, joten älä odota pystyvänsi nopeuttamaan sitä tiellä.