Päivitys: Suuri brittiläinen Land Rover Show, joka järjestetään Ison-Britannian Stoneleigh Parkissa sunnuntaina 24. marraskuuta 2019, on vahvistanut valtavan määrän näytteilleasettajia. Lippujen ennakkomyynti, jonka hinta on ½, suljetaan keskiyöllä tiistaina 19. marraskuuta - joten älä missaa!
http://greatbritishlrshow.com/tickets/

Kuten tiedät, olemme suuria Land Rover -autojen ja TURAS Jokainen joukkue ajaa puolustajia, joten odotamme todella innolla tämän vuoden Suuren Britannian Landrover-näyttelyn julkaisua. Näyttelyn järjestäjät ilmoittavat mielellään uuden osan 2019-näyttelystä - 'Seikkailu- ja ulkoilualue'. Tämä uusi näyttelyalue perustuu Land Roversin "mennä minne tahansa" -tunnuslinjan ja omistajiensa ulkoiluyritysten suosioon. Ison-Britannian Land Rover -näyttelyn vierailijat voivat odottaa löytävänsä seikkailu- ja ulkoilualueen, näytteilleasettajia, jotka myyvät kaikkea maatasoisista telttoista kattotelttoihin, retkeilyvarusteista retkeilyvarusteisiin ja Yhdistyneen kuningaskunnan vihreiden kaistojen retkeihin ulkomaille.

Puolen hinnan ennakkoliput ovat nyt saatavana: KLIKKAA TÄSTÄ Iso brittiläinen Land Rover Show järjestetään Stoneleigh Parkissa sunnuntaina 24th November 2019. TURAS osallistuu tämän vuoden näyttelyyn ensimmäistä kertaa, ja Land Roverin omistajina olemme erittäin innoissamme näkeessään valtavan määrän Landrovereita näytöllä, joten jos olet varma tulla paikalle ja sanoa hei, olemme osastolla 3AOL10 .