Meillä on sinulle toinen toimintapakattu aikakauslehti, kerromme jälleen kerran upeista leirintä- ja 4WD-seikkailuista Euroopassa, kiertämällä villiä Skotlantia Higher Adventure -seikkailulla ja tutkimalla vuoria ja autiomaita Irlannissa.

Annamme myös yleiskatsauksen Wild Campingiin sovellettavista säännöistä ja määräyksistä eri maissa ympäri Eurooppaa. Tämä numero näkee myös kolmannen Podcast-jaksomme, jossa tapaamme Francoise Graciet Holllanderin euro4x4parts. Tarkastelemme tarkkaan lasten kanssa leiriytymisen etuja ja tutkimme kiehtovaa historiaa ja swagin kehitystä. Kuten aina, lehti sisältää runsaasti interaktiivista videota ja ominaisuuksia uusimmista saatavilla olevista retkeily- ja 4WD-tuotteista. Toivomme sinun nauttivan tästä aiheesta. Suuri kiitos tuotemerkkikumppaneillemme, jotka antavat meille mahdollisuuden tuottaa tämä aikakauslehti ja asettaa sen sinulle saataville.