Jos asut kuten minä, asut Iso-Britanniassa ja huomaat ajavasi maaseutua jatkuvasti etsimässä etsimässä käännyttäviä kaistoja, jotka näyttävät siltä, ​​että ne voisivat olla hienon veneen (avoin kaikelle liikenteelle avoin) tai UCR: n (luokittelematon tie) alku, mutta estää tutkimasta niitä edelleen, koska olet epävarma siitä, sallitaanko sinut laillisesti ryhtyä siihen tai ei - lue sitten.

Äskettäisen vierailumme aikana Adventure Overland Show Stratford-upon-Avonin kilparadalla huhtikuussa, meillä oli onni löytää oma TURAS osasto, joka sijaitsee vaikuttavan näköisen jalustan vieressä, jota mielenkiintoinen ja ystävällinen All Terrain UK -tiimin joukkue hoitaa.

Jos et ole vielä löytänyt tätä yritystä ja heidän palveluaan, niin he ovat ehdottomasti syytä katsoa. Yhdistämällä heidän aktiivinen vastuullisen ja kestävän vihreän linjauksen edistäminen, etiikka, joka heijastaa omia arvoja täällä TURAS, heidän innovatiivisen SmartTrail-ratkaisun avulla voit helposti ja selkeästi selvittää, missä voit, ja mikä tärkeintä, et voi ajaa Yhdistyneen kuningaskunnan runsaassa monimutkaisessa vihreiden kaistojen verkossa.

100% on vastuussa jäsenilleen ja noudattaa jatkuvasti korkeinta avoimuutta. Heidän paikallisten edustajien verkosto järjestää säännöllisesti perheystävällisiä tapaamisia ja tarjoaa jäsenille paikallista tietoa sekä isännöi tapahtumia, kuten kartanluennan työpajoja, SmartTrail-oppaita ja vihreää kaistaa. tietoisuuden päivät.
Jäsenyys heidän organisaatiossaan maksaa vain £ 25 pa (plus kertaluontoinen £ 5 liittymismaksu), ja antaa sinulle pääsyn heidän foorumiin, jossa voit jakaa tai ladata reittejä heidän GPX-tiedostojen kirjastosta.

Heidän yksinoikeuskuvausjärjestelmä, SmartTrail, on kaikkien jäsenten saatavilla ja osoitti minulle näyttelyssä Darren Roberts, joka on All Terrainin johtaja ja perustaja.

SmartTrail-ohjelmisto vaarantaa käyttäjäystävällisen kartoitusratkaisun, joka peittää online-Ordinance Survey -kartat alueilla ympäri Iso-Britanniaa ja merkitsee selkeästi raidat ja vihreät kaistat käyttämällä yksinkertaista punaisen, keltaisen ja vihreän liikennevalojärjestelmää.

Viemällä hiiren kappaleen päälle, josta haluat tietää enemmän, ilmestyy tietoa, joka kertoo, onko se laillisesti saatavissa (vihreä), ja tuo esiin myös mahdolliset ongelmat tai rajoitukset, jotka on syytä tietää ennen sen luomista, esim. se on avoinna ja saatavilla vain tiettyinä vuoden kuukausina (keltainen). Punaisella korostetut ovat ehdottomia, ja myös tämän perustelut korostetaan.

Jäsenillä on myös pääsy keskitetysti ylläpidettävään rahastoon, josta voit hakea projektirahoitusta. Tähän mennessä heidän projektinsa ovat mukana; kaistojen raivaukset, porttien ja aitojen korjaukset ja reittimerkintöjen järjestäminen.

Kaikki jäsenet voivat hakea varoja mihin tahansa projektiin, joka auttaa pitämään vihreät kaistat avoimina ja kaikkien käyttäjien saatavilla.

Aloitteiden edetessä tämä on asia, josta me kaikki voimme oppia, ja niin monella Euroopan maalla on erilaisia ​​sääntöjä ja määräyksiä vihreiden viheralueiden ja etäraiteiden torjunnassa, ja yksi asia on varma siitä, että meidän kaikkien tulisi maailmanlaajuisesti edistää kestävää ja vastuullista kiertue etenkin pahoinpitelyltä

Saadaksesi lisätietoja, miksi et tutustu heidän Facebook-sivulle, Twitter- tai Instagram-syötteisiin tai kirjaudu vain sisään: www.allterrainuk.com nähdäksesi kattavan yleiskuvan heidän palvelustaan, tavata joukkueensa jäsenet ja täyttämällä yksinkertaisen jäsenlomakkeen aloittaaksesi palvelun käytön ja aloittaaksesi turvallisesti ja laillisesti nauttia Ison-Britannian vihreistä kaistoista.