Kannettavat paloastiat ovat erinomaisia ​​ruoanlaittoon ja lämmittämiseen ympäri vuoden. Jotta ei jätetä jälkiä, kannattaa huolehtia tulipalon sijoittamisesta maahan, varsinkin paikoissa, joissa sinulla ei ole avotulia.

Pidä tämä mielessä monet uudet tulipalot, jotka on nyt markkinoilla, on suunniteltu varmistamaan, että palo-kuopan alla oleva maa on hyvin suojattu. Kun tarkastellaan palo-kuoppaan ostamista, sitä tulisi harkita, mutta myös palo-kuoppaan säilytyksen tulisi olla tärkeä tekijä. Ei ole mitään järkeä ottaa iso palo kuoppaan seuraavaan retkeilymatkaan, jos se vie koko joukon tilaa 4WD: n tai asuntoauton perävaunun takana. Joten miten palo-kuoppasi voidaan tallentaa 4WD: n takaosaan tilan vähentämiseksi, on tärkeä näkökohta. DARCHE ovat hiljattain käynnistäneet joitakin uusia tulipaloja, joihin kuuluu DARCHE Ruostumaton teräs BBQ 310 tai suurempi BBQ 450 ja ruostumattomasta teräksestä valmistettu Grill 440, joita voidaan käyttää alueilla, joilla on sallittuja tulipaloja. BBQ 310 ja suurempi BBQ 450 ovat loistava ratkaisu suosikkileirin valmistamiseen, kun viihdyt ystävien tai perheen kanssa takapihalla tai leirintäalueella ja pidät sinut lämpimänä näissä viileämmissä iltaisin.

Taitettava muotoilu mahdollistaa helpon asennuksen, pakkaamisen ja tilaa säästävän tallennuksen ajoneuvon takaosaan tai autotalliin. 310 painaa noin 4.5 kg ja suurempi BBQ 450 painaa 11.5Kgs: ssa. Nämä tuotteet on valmistettu ruostumattomasta ruostumattomasta teräksestä ja ne soveltuvat yleisimmin käytettyihin BBQ-lämmönlähteisiin DARCHE Ruostumaton teräsgrilli 440 soveltuu paikkoihin, joissa sinulla on avotakka. Nopea leiriytymisratkaisu sopii erinomaisesti grillattua pihviä ruoanlaittoon tai ruukkujen ja pannujen lämmittämiseen avotulen yli.

Kevyt taitettava muotoilu mahdollistaa helpon asennuksen, pakkaamisen ja tilaa säästävän tallennuksen ajoneuvon takaosaan tai autotalliin. Valmistettu ruostumattomasta ruostumattomasta teräksestä ja soveltuu yleisimmin käytettyihin BBQ-lämmönlähteisiin, kuten BBQ ja BBQ 450, myös teräsgrilli on varustettu laadukkaalla säilytyspussiin.

Kaikki palo-kuoppa on meille välttämätön, kun käymme leirintäalueella, yön leirintäalue ei vain tunne samaa ilman palon hehkua. Ja kaikki uudet rajoitukset, jotka on otettu käyttöön tulipalojen ottamisessa, saavat palo-kuoppaan, auttavat pääsemään näiden ongelmien ympärille. Nämä taitettavat paloastiat eivät vie paljon tilaa 4WD: n takaosassa, ja jos sitä pidetään huolta, se kestää sinut monta vuotta.

Ominaisuudet ja tekniset tiedot 310
Koko: 310mm L x 310mm W x 270mm H. Pakkaus alas: 360mm x 60mm x 360mm. Paino: 4.5kg
Grilli: 304 ruostumaton teräs (ruoka). Runko: 201 ruostumaton teräs
Grillialue: 310mm x 310mm

Ominaisuus ja tekniset tiedot 450
Koko: 450mm L x 450mm W x 440mm H.Pack down: 560mm x 80mm x 560mm.Paino: 11.5kg
Grilli: 304 ruostumaton teräs (ruoka) .Keho: 201 ruostumaton teräs
Grillialue: 450mm x 450mm

Ominaisuudet ja tekniset tiedot 440
Steel Grill
Koko: 440mm L x 320mm W x 200mm H. Pakkaus alas: 450mm x 350mm x 30mm. Paino: 1.8kg
Grilli: ruostumaton teräs 304 (ruoka) Grillialue: 440mm x 320mm

 

www.darche.fi / about-us / kaikkien jälleenmyyjille