ISSUE ELEVEN -  TURAS CAMPING JA 4WD ADVENTURES MAGAZINE

Kiitos siitä, että pysähdyit, ja toivomme, että nautit kesän etukäteen. Tässä kertomuksessa kerrotaan jälleen kerran hämmästyttävistä Camping- ja 4WD-seikkailuista Euroopassa ja sen ulkopuolella vierailuilla Islantiin, Achill-saarelle ja Botswanaan Afrikassa.

Katsomme 4WD-pick-up-vallankumousta Euroopassa ja katamme vuoden 2019 Abenteuer & Allrad -näyttely antaa sinulle yleiskuvan tämän vuoden näyttelyssä olevista myymälöistä. Kuten aina, esittelemme huippulaatuisia retkeily- ja kiertoajelutarvikkeita, kuten tulipesät, ruoanlaittoastiat, aurinkovalot, markiisit, säilytyslaatikot, liitteet ja paljon muuta. Meillä on myös toinen podcast-jakso, tällä kertaa Philip Bondin kanssa, ja keskustelemme nuotion eduista ja parhaasta puulajista, kun sitä käytetään.

Kuten aina, aikakauslehdessä on runsaasti interaktiivisia videoita ja muita leirintä- ja kiertuevinkkejä, joita toivomme hyödyllisinä.

Haluamme käyttää tätä tilaisuutta kiittääksemme tuotemerkkikumppaneitamme siitä, että heillä on erittäin tärkeä rooli auttaessamme lehden todellisuutta ja lukijoillemme liittyä meihin seikkailumme.
Tarpeeksi sanoi ... toivomme, että nautit 11-numerosta.
- TURAS Joukkue