Kokeile ennen kuin ostat - ajattelet alkaa nauttia 4WD Touringista ja retkeilystä?
Nyt voit nähdä, mitä on kyse palkkaamalla täysin kitted out Defender muutaman päivän ajan, jos haluat nähdä, onko se sinulle.

Puolustajat ovat kattavasti varustettuja

Seikkailu on vain huono suunnittelu ”, sanoi Roald Amundsen, norjalainen tutkimusmatkailija, joka oli ensimmäinen, joka pääsi Etelä-napaan. Nämä olivat sanoja, jotka resonoivat Chris Barringtonin omistaja Korkeampi seikkailu, äskettäin perustettu 4 × 4 vuokrausyritys Yhdistyneessä kuningaskunnassa.
Chris johti kaksikymmentä vuotta luovaa viestintätoimistoa Lontoossa. Hän hallinnoi kampanjoita, jotka vaativat yksityiskohtaista suunnittelua ja sotilaallista tarkkuutta. Työn ulkopuolella hänellä oli harvoin aikaa - tai kaltevuutta - suunnitella matkansa, jotka hän otti Husqvarnan moottoripyörälle.
Hänen teini-ikäisinään Chris oli lukenut Amundsenista kirjan, jonka otsikko on High Adventure, ja ne sanat, jotka olivat jumissa hänen kanssaan: ”Etsin aina seikkailua, ei pakettikierrosta”, Chris sanoo, “… joten minulla ei ollut tavallista lähti hieman enemmän kuin yleinen suunta. Ja se oli matkalla vähiten suunnittelussa - ja kaikkein vapaudessa - johtaneet usein hauskimpiin.

Puolustajat ovat kitted kaikkea, mitä tarvitaan nauttimaan muutaman päivän 4WD-leirin seikkailusta

2018in vakavassa leikkauksessa lyhennettiin sekä seikkailumoottoripyöräilyä että liikennöintiä Lontooseen. Chris käänsi huomionsa nelipyöräisiin seikkailuihin vapaa-aikaa, kutinaa vaativaa kutinaa ja Defender 90ia jo vuosia. "Amundsen sanoi myös, että tärkein tekijä onnistuneelle seikkailulle on laitteesi", muistuttaa Chris, joten lyhyt keskittyen yksinkertaisuuteen, hyödyllisyyteen ja kestävyyteen hän pyysi APB Expeditionin tiimiä auttamaan 90in valmistamisessa.

Pian ystäviä ja perhettä pyydettiin lainata sitä, ja Chris tajusi, että ajotieltä oli liiketoimintamahdollisuus. Kaksi kuukautta myöhemmin hän osti puolustajan 110in, varusti sen samalle korkealle tasolle ja syntyi korkeampi seikkailu.

”Minulle kyky ripustaa oikeus milloin tahansa, soratie tai nimettömä huippu määrittää seikkailun ja harvat ajoneuvot tarjoavat vapauden ja seikkailun henkeä kuin puolustaja”, Chris sanoo. Ja jos ajoneuvojen varaukset tehdään joka kuukausi, kun hän aloitti, näyttää siltä, ​​että muut ovat samaa mieltä.

Puolustajat ovat kattavasti varustettuja, mukaan lukien huippuluokan Stealth katto teltat Etelä-Afrikkalainen yritys Eezi Awn, Big Country laatikot, National Luna jääkaapit ja Partner Steel uunit Yhdysvalloissa. Ja melko paljon kaikkea muuta - paitsi vuodevaatteet ja ruoka - sinun täytyy mennä omaan seikkailuun.

”Asiakkaat eivät aina ole sitä, kuka odottaisi”, Chris sanoo. ”Hyvin harvoilla on omat 4 × 4, mutta eivät halua - tai eivät voi - käyttää niitä. Jotkut ovat meneillään olevia "hankkeita", jotka eivät vielä ole valmiita rullaamaan ja palkkaaminen on tapa "pitää silmänsä palkissa" ja muistuttaa itseään - ja usein heidän kumppaninsa! - että se on vaivan arvoista. Toiset harkitsevat katto-teltan, markiisin tai jopa 4 × 4in ostamista ja haluavat kokeilla ennen ostamista - älykäs asia. Monet ovat ulkona harrastajia, kuten kävelijöitä, kiipeilijöitä, kalastajia, pyöräilijöitä ja me olemme saaneet paramotorin. ”Toiset eivät ole koskaan istuneet 4 × 4issa tai olleet leirintäalueella. Suosikkini joukossa on nuori pari, jota kutsun hellästi "Instagrammers": iin: me kaikki tiedämme muutamia - ihmisiä, jotka ovat enemmän seikkailun "kohtaukseen" kuin todella menossa seikkailuun. Katon teltassa oleva USB-latausportti vakuutti heidät palkkaamaan! Mutta kun he palasivat, he kertoivat, että kokemus oli niin paljon parempi kuin se olisi koskaan voinut katsoa puhelimen näytölle, että he päättivät ottaa kuvia ja pitää muistoja vain itsestään. Vaarana olla liian kiusallinen, hän sanoo voivansa kertoa, että he löysivät jotain tärkeää elämästä.

Chrisillä on tarkkoja huomiota yksityiskohtiin, kun kyse on liiketoiminnasta. ”Sitä ohjaavat omat sekakokemukseni ajoneuvojen vuokrauksessa”, hän selittää. ”Harvat meistä ymmärtävät todella, mitä me olemme vastuussa palkkaamisesta, mitä vakuutus ei kata ja ei kata, ja rehellisesti sanottuna olemme todennäköisesti hermostuneita saamasta odottamattomia kustannuksia”. Tämä tarkoittaa sitä, että varausprosessiin liittyy yksityiskohtaisesti, mutta näillä ajoneuvoilla voi olla vain myönteinen asia asiakkaille. Kuten Chris sanoo: ”En halua, että asiakkaille - ainakin ei ikäviä” ​​- olisi yllätyksiä.

Joku, joka on tehnyt niin paljon ajattelua, on yllätys, kun kuuntelet Chrisin pelaavan itse ajoneuvoja: ”Iso ajatus takana Korkeampi seikkailu ei ole kaksi tonnia metallia, viisitoista jalkaa pitkä ja kahdeksan metriä korkea, muotoiltu puolustajaksi ”, hän kertoo. Mikä herättää kysymyksen, mikä se on?

Perheloma matkailuauto, loma-matka matkailuautossa, asuntovaunu. Kaunis luonto Norjan luonnonmaisema.

"Se on mitä instrumenttimerkit löysivät", Chris sanoo. “Seikkailu yhdistää meidät itsemme, toistensa ja tämän kallioperän kanssa. Se pitää meidät vaatimattomina, koska näemme, millainen pieni paikka meillä on maailmassa, ja se pitää meidät kiinnostuneina ja kiinnostavina laajentamalla näköaloja ja avaamalla mielemme. Meillä on vähän Amundsenin himoa korkeampaa seikkailua.

On selvää, että isompi seikkailu-ajatus on jotain, mitä me kaikki luonnollisesti tiedämme, mutta monet meistä ovat unohtaneet: Seikkailu on hyvä päänne hyväksi ja sydämesi hyväksi.