Ruoste on metallien korroosio, joka tapahtuu tietyissä olosuhteissa, se on kemiallinen reaktio (hapetus) teräksen tai raudan, hapen ja veden välillä, mikä aiheuttaa rautaoksidin (tai ruosteen) ulkonäköä. Yleisimpiä ruosteen aiheuttajia ovat metallien altistuminen vedelle. Suolavesi aiheuttaa ruostetta nopeammin, kun suolavesi kiihdyttää hapetusprosessia. Ajoneuvoissa kaikki teräksestä tai raudasta valmistetut osat voivat ruostua, paneeleista ja rungosta kriittisiin osiin, kuten alustaan, saranoihin ja muihin rakenneosiin.

Määritelmä: "ruoste" on punaruskea tai kellertävänruskea rautaoksidin päällystyspäällyste, joka muodostuu rautaa tai terästä hapettamalla, erityisesti kosteuden läsnä ollessa.

Usein ankara ja kostea maastoajo voi myös ruosteen yhteydessä nopeuttaa tärkeiden komponenttien hajoamista. Esimerkiksi monet Offroad- ja expedition-kuljettajat kohtaavat toistuvia ongelmia, jotka liittyvät ajoneuvojen ovisaranoihin. Löysät, rikkoutuneet tai ruostuvat saranat voivat olla todellista kipua ja jopa vaaraa tien päällä.


Saksalaisyritys ymmärtää haasteita, joita maastoajoneuvot kohtaavat päivittäin.
Offroad Monkeys päätti rakentaa kestäviä osia, jotka ovat erittäin luotettavia ja suunniteltu kestämään, ja ovat suunnitelleet ja rakentaneet Land Roverin saranat, jotka voivat käyttää äärimmäistä käyttöä ja jotka aiheuttavat nopeasti vähemmän valmistettuja komponentteja.

Nämä saranat on suunniteltu ja rakennettu omiin korkean teknologian toimitiloihinsa Saksassa, ja ne on valmistettu korkealaatuisesta lentokoneesta valmistetusta alumiinista. Alumiinilla on erittäin vahva korroosionkestävyys, ja alumiinilla on erittäin pitkä käyttöikä, ja se voidaan valmistaa teräksestä vahvemmaksi.


Offroad Monkey-saranat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä valmistetuista sisäruuvista, joissa on kierreurat voiteluöljyn jakamiseksi optimaalisella tavalla, ja saranoilla on myös ruostumattomasta teräksestä valmistetut laakerit, jotka voidaan tarvittaessa vaihtaa ilman koko saranaa.
Niille puolustajille, joilla on takarenkaalla vararengas, tämä kuorma vie luonnollisesti alkuperäisen takaluukun saranat. Monet puolustajan kuljettajat tuntevat ovien saranoiden ja nipistävien ja raivostuttavien äänien voimakkaan kulumisen, jotka voidaan tehdä vanhenevan takaluukun avulla. Tämä oli syy Offroad Monkeys päätti myös kehittää kestäviä takaluukun saranoita uudelleen käyttäen vahvaa alumiinia.

Nämä saranat käyttävät vaihdettavia kitka- laakereita, ja pulteissa on paksu kierteinen ura, joka parantaa rasvan leviämistä koko saranaan, rasva sekä voitelee että torjuu ruosteen. Saranat kestävät pysyvää voimakasta käyttöä kulumatta. Lisäksi saranoiden ja tarkkojen liitosten tarkka muotoilu tarkoittaa, että oviin ei tule vettä tai kosteutta.

Offroad Monkeys- Real Engineering S tavallisten ongelmien ratkaiseminen

- Offroad Monkeys tiimi tekee kaiken, komponentista valmiiseen osaan omassa työpajastaan. Tämä perheyritys on valmistanut osia sekä autoteollisuudelle että moottoripyöräteollisuudelle jo vuosia, ja tiimi korostaa jatkuvasti parhaiden materiaalien käyttämisen merkitystä, jotta saataisiin mahdollisimman tarkka tarkkuus ja luotettavuus sekä torjutaan ruosteen alkamista ja siten kasvaa osien pitkäikäisyys.
Lisätietoja on osoitteessa Offroad Monkeyin verkkosivusto. Tai pudota sisään ja näe ne Abenteuer and Allrad kesäkuussa.

http://www.offroad-monkeys.uk/