KYSYMYS Kymmenen keväällä 2019 TURAS CAMPING JA 4WD ADVENTURES MAGAZINE

Ongelma 10 on täällä ja tämä on suuri virstanpylväs TURAS tiimi kuin aikakauslehti kehittyy edelleen ja tavoittaa laajemman yleisön kaikkialla Euroopassa ja sen ulkopuolella. Olemme erittäin innoissamme tuoda sinulle tämän viimeisimmän toimintapaketin. No, meillä voi vielä olla virallisesti talvella, mutta kevät on horisontissa. Niille teistä, jotka vielä kokevat kylmän sään ja suunnittelet menossa leirintäalueella, meillä on pari artikkelia, joita saatat löytää hyödyllisinä, yleisistä vihjeistä pitää itsesi lämpimänä viehättäväksi leirikokin reseptiksi, jonka avulla voit nopeasti rustata lämmin sisältä. Matkailuominaisuuksissamme tutkitaan joitakin off-road-retkiä Chilessä, Albaniassa ja Marokossa.

Tiedätkö, mitä Carnet de Passage on? No saatat joutua hankkimaan sen, ennen kuin lähdet tielle, tarjoamme hyödyllistä tietoa tästä tärkeästä matkustusasiakirjasta. Haluatko optimoida ajoneuvosi pitkään matkalle? Katsomme joitakin tärkeitä valmisteluvaiheita, mukaan lukien optimoimalla asennussi torjumaan tuulen vetoa ja valitsemalla oikea öljy autollesi. Etkö ole vielä valmis ostamaan 4WD Touring -asettasi? No, miksi ei pidä viikonlopun tai viikon pituista maistuvaa kokemusta täysin räätälöidystä Land Rover Defenderistä, joka on vuokrattavissa korkeammasta seikkailusta, oppia lisää sisältä. Ja kuten tavallista, katsomme joitakin viimeisimmistä ja parhaista leirintä- ja retkilaitteista Canopy Campersista, leirikeittiöistä, kannettavista voimajärjestelmistä, GPS-navigointijärjestelmään, telttojen ja lisävarusteiden kattoon ja paljon muuta.

Tässä jaksossa esitellään myös uuden podcast-sarjan ensimmäinen jakso, jossa on ajan mittaan erilaisia ​​haastatteluja ja keskusteluja, joissa on paljon mielenkiintoisia ihmisiä 4WD-kiertueella, retkeily ja matkailu. Toivomme, että nautit tästä puskurikysymyksestä. TURAS Tiimi.