Yli 300 kansainvälistä näytteilleasettajaa ja yli 50,000 kävijää ympäri maailmaa ABENTEUER & ALLRAD "Maailman suurin maastojuoksu-näyttely" on edelleen kaikkien 4 × 4-mittasuhde. Maastovarusteista, ulkoilu- ja asuntovaunuvälineistä ja seikkailumatkoista. Vuoden tärkein 4 × 4-tapahtuma esittelee laajan valikoiman näytteilleasettajia 4WD: stä ja Adventure Travel -teollisuudesta.

Näyttelytuotevalikoima sisältää uusimpien ajoneuvojen, mönkijöiden, mönkijöiden ja maastoautojen lisäksi myös retkikärryt, autiomaat ja kuorma-autot. Lisäksi näyttelyssä ei ole vain maastoajoneuvoja ja nelivetoajoneuvoja, vaan myös näytteilleasettajia monista osakkuusyhtiöistä, mukaan lukien varaosien valmistajat ja monia muita tuotteita ja palveluita maastojuoksun, matkustamisen ja asuntovaunujen alalla.

Esitys on erittäin vaikuttava, mutta jos lähdet, kannattaa myös tarkistaa tapahtumaleirintäalue, joka on aina täynnä monenlaisia ​​retkeily- ja kiertueita, ja osallistuminen tähän näyttelyyn on tullut erittäin tärkeä sosiaalinen tapahtuma kalenterissa offroad-kiertomatkailijat ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolelta.

https://www.abenteuer-allrad.de/en/