Kattokenttätelineet mukavuutta ja mukavuutta varten TEMBO 4 × 4.

Liitteet ovat erinomaisia, ja ne lisäävät hieman ylellisyyttä ja mukavuutta leirintämatkalla. Liite on suuri huone, jonka näet joskus roikkuu kattopinnassa. Liitteet roikkuvat katto-teltan alueelta, joka taittuu ja kiinnittää teltan alla olevan alueen, mukaan lukien katto-teltan tikkaat. Liitteissä on yleensä kova yllättävä PVC-lattia, joka auttaa tiivistämään huoneen elementeistä, tuulen sateesta ja voi myös auttaa säilyttämään ei-toivotut vierailijat, kuten virheet ja käärmeet. Liitteen luoma huone on hyvä olla. Tätä suurta, vedenpitävää huonetta voidaan käyttää asuintilana, jossa voit asentaa pöytiä ja tuoleja ja istua kosteissa tai kylmissä sääolosuhteissa. Sitä voidaan käyttää myös suljettuna säilytystilana, joka sisältää geat-laatikot ja kannettavat jääkaapit, tai jos siellä on muutamia ihmisiä camping, voidaan käyttää myös ylimääräinen makuutila.

Olemme käyttäneet kovaa ja kovaa kulutusta Tembo 4 × 4 Katto-teltta ja lisärakenne monta kuukautta, ja käytämme melkein aina liitettä lisämukavuuden ja mukavuuden lisäämiseksi.


Lattia on valinnainen käyttää, mutta käytämme sitä yleensä, koska se varmistaa, että vaihde pysyy kuivana, mutta auttaa myös pitämään lisärakennuksen seinät paikoillaan tuulisissa olosuhteissa. Kesällä meillä on ollut muutamia matkoja, joissa emme kokeneet muuta kuin jatkuvaa rankkasateita jopa 3 päivää kerrallaan, ja oli hienoa, että meillä oli mahdollisuus vetäytyä lisärakennukseen istuen tuolilla pöydän ääressä, nauttien ateria tai elokuvan katselu.

Me kaikki nautimme retkeilymahdollisuuksista, jotta voit kokea suuria ulkona, mutta sen varmasti mukava on mahdollisuus, kun sää on liian huono, jotta voit todella nauttia ulkona. Jos se on aurinkoinen tai lämmin päivä, se voi rullata ikkunapaneelit päästämään ilmaa kiertämään liitteen läpi, mutta ei salli hyönteisiä tai vikoja hienon silmän läpi. Yöllä ripustamme LED-valon ajoneuvon yläosaan valaistuksen aikaansaamiseksi. Se voi olla todella viihtyisä tila nauttia kylmillä iltaisin, kun se on märkä tai kun tulenteko ei ole vaihtoehto.

Sisempi takaseinä voidaan myös kiinnittää kiinni tai se voidaan avata ja rullata, jotta ajoneuvon sivuoviin pääsee käsiksi liitteen takaseinän läpi.

Joten liite on tietyssä mielessä myös ajoneuvon laajennus, pieni sarja suljettuja tiloja, joihin kuuluu teltta, lisärakennus ja ajoneuvo, jotka kaikki ovat käytettävissä ilman "uloskäyntiä".


Tällainen lisärakennus on täydellinen paikka kokata, työskennellä ja suunnitella reittiä, kun taas ulkoilmaympäristö on hieman liian kova istua ulkona.

Tembo Tuottaa valikoiman telttoja, jotka on valmistettu tavallisesta kankaasta raskaammiksi ja jotka soveltuvat käytettäväksi kylmissä ja märissä ympäristöissä. Lisätietoja:


- Tembo 4 × 4 Katon yläpohja

Tembo 4 × 4 Rooftop Tent from FD 4 × 4 Center

TEMBO FD 4 × 4 -keskuksen off-road-tarvikkeet