Sandakphun tavoittaminen - Intian Himalajan alue, joka tunnetaan myös nimellä 'Land Rovers Land'

Intian Himalajan alueella tunnetaan myös nimellä "Land of Rovers", joka on klassisen sarjan Land Rover -mallit, jotka ovat peräisin 1957ista, ja ne tarjoavat tärkeän liikenneyhteyden Maneybhanjangin ja Sandakphun välillä Länsi-Bengalissa.

Osana Land Roverin 70: nnen vuoden juhlia Land Rover vei juhlallisuudet uudelle korkeudelle käymällä tässä syrjäisessä maaseutuyhteisössä Länsi-Bengalissa. Sandakphun kylä istuu 3,636m: n korkeudessa, ja siihen pääsee vain jyrkän ja kivisen radan avulla, 42-laivastolla, joka on perusteellisesti hyvin hoidettu Series Land Rovers.

Sandakphu on Länsi-Bengalin korkein huippu, ja se sijaitsee Darjeelingin alueella. Se sijaitsee aivan Singalilan kansallispuiston vieressä, joka sijaitsee naapurivaltioiden Länsi-Bengalin ja Sikkimin rajalla.

Sandakphu on hyvin erityinen paikka, ja sen ympäröivät näkymät ovat upeita, kun Everestin, Lhotsen, Kangchenjungan ja Makalun huiput (jotka ovat neljän maailman viiden korkeimman vuorenhuipun joukossa) - näkyvät sen ylin kohta. Sanotaan, että se tarjoaa hienoimman näkymän Kangchenjungalle.

Sana Sandakphu tarkoittaa myrkytyslaitoksen korkeutta, jota voidaan pitää viittauksena alueen myrkyllisiin kasveihin.

Lämpötila kulkee 5: n ja 15-asteiden välillä kesäkaudella ja -5- ja -10-asteiden välillä talvikaudella. Heinäkuun ja syyskuun välisenä aikana on rankkasateita, joten raita voi olla hyvin haastavaa.

Elokuva, jonka Landrover julkaisi loppukesällä 2018, tuo esiin upean 31 km: n matkan, jonka Maneybhanjangin asukkaat tekivät säännöllisesti Intian Länsi-Bengalissa Sandakphuun päivittäisen toiminnan harjoittamiseksi.

Voimakkaat kaltevuudet, kallioperäiset poniraidat ja petolliset sääolot ovat vain muutamia niistä vaaroista, joita asukkaat ja heidän maastopyöräilijät kohtaavat päivittäin kukkulan kylään.

Land Rover -tiimi kuvasi merkittävän sarjan sarjamalleja, jotka ovat paikallisyhteisöjen elinehto.

1958issa avautunut kiehtova ja vakuuttava tarina Maneybhanjangissa, Länsi-Bengalissa. Elämä oli kovaa, sitten harvaan asutulla paikalla, Indo-Nepalin rajalla. Nämä joustavat ihmiset olivat päättäneet onnistua vastaan ​​kertoimet, luottaen ponien liikkua itsensä ja niiden toimitukset etäisyydet lähellä ja kaukana. Kunnes ensimmäinen 1 Land Rovers saapui 1958iin.

Nämä varhaiset Land Rovers -tuotteet tuotiin ensimmäistä kertaa Intiaan brittiläisillä teekasvilajilla, jotka käyttivät erilaisia ​​teehuoneita, joista Darjeeling on nyt kuuluisa.

Vuosien varrella suurin osa näiden Land Roversin alkuperäisvarusteista, mukaan lukien bensiinimoottorit, korvattiin Mahindra / Isuzu Diesel -komponenteilla. Vaikka tämä antoi heille uuden elämän vuokrasopimuksen pari vuosikymmentä.

Ymmärrämme, että Länsi-Bengalin hallitus katsoo, että nämä ikääntyvät ajoneuvot ovat nyt sopimattomia. Yksi asia on varma ja se, että nämä työhevoset ovat enemmän kuin vanhentuneet alkuperäiseen tarkoitukseensa, ovat todellinen todiste insinööreille, jotka suunnittelivat näitä varhaisia ​​Land Roversia monta kuukautta sitten.