Esittelyssä uusi ja parannettu Road Shower 4

Innovatiivisen Road-suihkun ansiosta nyt on toteutettu iloa nauttia kuuman paineistetun suihkun äärellä, joka on lämmitetty luonnollisella lämmönlähteellä.

Road Showerissa on monia käyttötarkoituksia, kun leirintäalue on

Tämä USA: n suunnittelema ja patentoitu tuote on tuottanut aaltoja ympäri maailmaa viime vuoden aikana. Kuuden vuoden kehitystyössä tätä erittäin mielenkiintoista konseptia parannetaan jatkuvasti, sillä Road Showers ja lisävarusteet ovat nyt saatavilla Euroopassa Yhdistyneen kuningaskunnan Boondock-perävaunujen kautta.

Korkealaatuinen joustava suihkupää

Tämän tuotteen kauneus on, että se ei ole vain suihku, vaan Road Showerissa on monia muita erittäin hyödyllisiä toimintoja. Road Showersia käytetään ensisijaisesti suihkussa, jossa voit helposti ja nopeasti päästä paineistettuun veteen missä tahansa, ilman propaanin, pumppujen tai pitkään asetettujen aikojen vaivaa.

Road-suihkussa on kaikki tarvittavat lisävarusteet

Kuumalla tai kylmällä paineistetulla vedellä on myös monia muita käyttötarkoituksia; sitä voidaan käyttää puhdistamaan likaiset astiat leirillä, puhdistamaan vaihteesi tai että kalat, jotka olette ehkä olleet onnekkaita, on voitu käyttää myös ylimääräisen veden kuljettamiseen.

Kiinnitä tien suihkukaappi kattotelineeseen mukana toimitetuilla kiinnikkeillä

Asennus

Road Shower voidaan helposti kiinnittää useimpiin telineisiin. Sinun tarvitsee vain siirtää vaunupultti koloon (2-kiinnitysvaihtoehdot) ja kiinnitä kiinnike.

Toinen T-aukko puolella mahdollistaa asennuksen katon korin sivulle. Tuote voidaan asentaa useimpiin ajoneuvoihin ja järjestelmiin. Esimerkkeinä mainittakoon VW Vanagons, Westfalia Vans, Sportsmobile Vans, Campers, MacGregor 26 purjeveneet, autotehtaan telineet, kajakkitelineet, polkupyörätelineet, matkatavarat, Yakima ja Thule-telineet, joiden nimi on muutama.

Täytä kammio joko letkulla tai kannulla

Valmistettu jauhepäällystetystä ja laadukkaasta alumiinista, Road Shower -rungon runko on suunniteltu rangaista. Luodin muotoinen ruiskutussuutin on myös hyvin valmistettu, ja sitä voidaan säätää voimakkaaseen virtaukseen tai hellävaraisiin suihkeisiin.

Paineistetaan kammio käsipumpulla

Kiinnittimet ja tarranauha varmistavat letkun paikalleen. Road Showerin viimeisimmissä versioissa jopa 65psi-paineita voidaan saavuttaa pumppaamalla kammio pyöräpumpulla, renkaan täyttölaitteella tai 12 voltin kompressorilla. pitää tai suihkuttaa tai puhdistaa leirintävälineet.

Kesäkuukausina aurinkolämpöinen vesi lämpenee, kun olet liikkeellä kuumalla vedellä, joka pystyy saavuttamaan 100-115F: n.

Veden paineistamisen jälkeen polkupyöräpumpulla olimme hyvin vaikuttuneita siitä, kuinka pitkälle testissä saavutettu vesi on. Kun kammio on paineistettu 65psiin, sinun pitäisi pystyä saamaan useita minuutteja paineistettua vettä ennen kuin täytät kammion vedellä ja paineistetaan uudelleen.

Joustava kaulan matala virtaus suihkupää antaa sinulle tunteen suihkusta kotona

Road-suihkussa on myös paineenalennusventtiili, joka suojaa korkkia. Tämä auttaa estämään ylipaineen ja mahdollisen räjähdyksen. Korkki venttiili vapautuu 55 - 75 PSI: n ympärillä ilman lämpötilasta ja muista tekijöistä.Uusiin lisävarusteisiin kuuluu joustava kaulan matala virtaus suihkupää, joka antaa sinulle tunteen siitä, että kotona on suihku. Veden virtausta voidaan säätää suihkussa. Voit myös ostaa päälle / pois-kyynärpää niin, että suihkupää on kammion toisessa päässä ja letkusi toisessa päässä. Jokaiselle Road Shower 4 -mallille voidaan asentaa ylimääräinen kyynärpää. Tarvitset 8mm-kuusiokoloavainta pistokkeen poistamiseksi tien suihkutuksen lopussa.

Kaiken kaikkiaan tämä yksikkö tekee sen, mitä se sanoo laatikossa, olemme käyttäneet sitä viimeisillä kalastusretkillä, ja se oli erittäin kätevä puhdistaa pari kalaa, jotka saimme kiinni, pesimme astiat ja ruiskuttamalla hiekkaa leirintäaluksestamme.

Todellinen hyöty täällä on, että lämmin paineistettu suihku käyttää aurinkoa veden lämmittämiseksi, eikä sinun tarvitse luottaa kaasuun ja kalliisiin vesisuihkuyksiköihin. Maanpäällinen suihku on varmasti pysyvästi asennettu 4WD: hen.
Tutustu Boondockin perävaunuihin, jotka ovat Yhdistyneen kuningaskunnan ja Euroopan suihkutoimittajien