Afrikan ulkopuolelta - National Luna Rugged 4WD Varusteita APB Trading Ltd Expedition Equipment.
Perustettu yli 40 vuotta sitten, APB Trading ovat Land Roverin ja 4x4in asiantuntijoita sekä ajoneuvojen lisävarusteita ja ulkolaitteita.APB Trading. Brändinsä Expedition-Equipment.com -tuotteen mukaan he myös asentavat ja myyvät laajan valikoiman huippulaatuisia laitteita 4WD-kiertueille ja ylijäämämarkkinoille.

APB: n perustaja Phillip Bond avustaa asiakasta äskettäisessä messuosassa.

Yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja Philip Bond selittää, että yhtiö on ylpeä voidessaan myydä valikoiman korkealaatuisia tuotteita useilta Etelä-Afrikan laitteiden valmistajilta. Monissa tapauksissa nämä eteläafrikkalaiset yritykset olivat ensimmäisten joukossa ensimmäisten joukossa luoneet uusia luokka- ja retkeilyvarusteiden luokkia tähän erikoistuneeseen asiakaskuntaan.

APB Trading Näyttely Isossa-Britanniassa keväällä ajetussa Overland-näyttelyssä

Yksi näistä yrityksistä on National Luna, National Lunan laaja valikoima erikoisnäytöksiä 12-voltin tuotteista, jotka on suunnattu 4 × 4- ja matkailuvaunuteollisuudelle. National Luna on ollut viime vuosina 30-vuosien ajan vapaa-ajan alan markkinajohtaja.

APB-myymälä 2018 Adventure Overland Show -tapahtumassa, Summer Edition.

Sen tuotteita kehitetään ja valmistetaan Etelä-Afrikassa tiukat laatu- ja suorituskykyvaatimukset, joilla varmistetaan, että asiakkaat ovat rauhassa mieliä, kun he matkustavat syrjäisiin ympäristöihin. Sen lisäksi, että sen jäähdytys-, valaistus- ja akunhallintatuotteita on tarjolla, se tarjoaa myös laajan valikoiman tarvikkeita, jotka sopivat ihanteellisesti laitteiston asentamiseen.

Jääkaapit on rakennettu National Lunaan Etelä-Afrikassa

Yhtiö on ehkä parhaiten tunnettu kannettavista jäähdytysjärjestelmistään, mutta se tuottaa laajan valikoiman tuotteita, myös akku- ja kannettavia virransyöttöratkaisuja, Dual Battery Systems, LED-valaistusjärjestelmiä ja paljon muuta. Sen jääkaapit ovat saatavana kooltaan 40 litraa aina 125L: hen asti ja niillä on erittäin pieni akun kulutus ja ne ovat hyvin kestäviä.

Tiellä National Luna -varusteilla

Kansallinen Luna on maailman suurimman 12V-jääkaappi- / pakastinvalikoiman kanssa ainoa maastoajoneuvojen kaupallinen valmistaja ja suosittu toimittaja suurille maastoautojen ja asuntovaunujen valmistajille. 2002-yhtiöstä tuli ensimmäinen 4 × 4 -jääkaappivalmistaja, joka julkaisi kaksiosaisen jääkaapin, myös jääkaapin, jossa jokaisen osaston lämpötilaa voitaisiin säätää erikseen, yhdellä jääkaapilla ja yhdellä pakastinlokerolla. Jääkaapissa käytettiin yhtä kompressoria ja elektronista ohjausyksikköä, mikä tarkoitti, että jääkaappi sisälsi enemmän käyttökelpoista tilaa, vaikka se oli myös pienempi kuin useilla kompressoreilla varustetut jääkaapit, mutta se oli myös halvempaa valmistaa.

National Luna-Tarjoa hyvin laajan valikoiman jääkaappien pakastimia

National Luna oli myös yksi ensimmäisistä yrityksistä, jotka tarjoavat kaupallisesti saatavilla olevan kaksoisakkuisen ratkaisun maailmanlaajuisille off-road-markkinoille. ja monien vuosien ajan se jatkui edelläkävijänä alan ensimmäisinä kaksitasoisen jäähdytyksen, akun valvontalaitteiden, 12V-loisteputkivalaisimien ja muiden osalta.

Jääkaapissa ja pakastimessa säilytettävät elintarvikkeet

Nykyään yhtiö tarjoaa joukon kaksoisakkuisia ratkaisuja (mukaan lukien DC-DC ja solenoidi), vastauksena kasvavaan hakemusten luetteloon. National Luna on tehnyt yhteistyötä akkuvalmistajan, Discover Batteriesin ja sen perusteellisen teknisesti edistyneiden akkujen testauslaitteiden kanssa, joiden avulla se voi paljastaa joitakin latausongelmia ja rajoituksia 20-amp-DC-DC-laturien ympärille verrattuna vanhoihin solenoidipohjaisiin järjestelmiin, joita National Luna (joissakin tapauksissa analysoidut DC-DC-järjestelmät toimivat tehonsäätäjinä ja tarpeettomasti rajoittavat ladattavien paristojen lähettämistä). He havaitsivat, että solenoidipohjaiset laturit tarjoavat nopeammin luotettavamman latauksen kuin 20-amp-DC-DC-laturit, tietenkin 40-vahvistimen laturit ovat tehokkaampia (ja kalliimpia). Nyt yhtiö tarjoaa valikoiman DC-DC- ja älykkäitä solenoidijärjestelmiä, jotka molemmat on optimoitu yhtiön laajan tutkimustyön perusteella.

APB Portable Power Pack

National Luna valmistaa myös älykkään huoltovälin, joka sisältää 5-vuoden takuun. Paketti sisältää akun puristimet sekä pikaliittimet ja sulaverkkokaapelin, jotta pysyvät asennukset pysyisivät paremmin.

Laatu-uuneja saatavilla APB Trading näyttelyssä Adventure Overland Showissa.

Laturi seuraa jatkuvasti päätelaitetta sen määrittämiseksi, pitäisikö ylläpitomaksua aloittaa. Jos akun jännite laskee itse latauksen (tai kuorman) takia, laturi palauttaa virran, jotta akku pysyisi täyteen.

Uusi National Luna NLDC-25 sisältää 6-vaiheen latausalgoritmia, joka on suunniteltu vastaamaan neljää erilaista akutyyppiä. Asennuksen yhteydessä voidaan valita joko AGM / geeli, kalsium, märkä-kenno tai litium-ioni eri akkuvaihtoehdoista.

Lisätietoja APL: n online-retkikaupasta osoitteessa National Luna tarjoaa laajan valikoiman kestäviä, innovatiivisia ja edistyneitä 4 × 4 jääkaappijärjestelmiä, kaksoisakkua, ylläpitolatausjärjestelmiä ja LED-valaistusratkaisuja. www.expedition-equipment.com
tai ota yhteyttä osoitteeseen:
[sähköposti suojattu]

APB Trading - Land Rover -asiantuntijat ja maankäyttö- ja retkikoneet