KYSYMYS yhdeksän - TALVI 2018 TURAS CAMPING JA 4WD ADVENTURES MAGAZINE

No, tässä olemme kysymys 9 on saapunut toiselle toimintamuodolle, joka vain sattuu olemaan suurin ydinmme vielä. Tänä talvikautena tarkastelemme erinomaisia ​​paikkoja 4WD-kiertueelle ympäri Eurooppaa, ja kaikki ovat helposti saatavilla kaikkialta Euroopasta.

Katsomme makuupussien historiaa, rengaspaineiden fysiikkaa ja paljon muuta. Kuten tavallista, ilmoitamme markkinoiden parhaista varusteista ja varusteista ja ajoneuvotarvikkeista, mukaan lukien vankat Defender-saranat, tiesuihku, telttalisäosat, akkujärjestelmät, 4 × 4 jääkaapit ja paljon muuta.
Käymme myös Somme-alueella Pohjois-Ranskassa tämän ensimmäisen vuosisadan ensimmäisen vuosituhannen aikana.

- TURAS tiimi jatkaa laajentumistaan ​​ja olemme iloisia voidessamme tuoda tänä talvena lehden julkaisun ja odotamme tuovan sinulle enemmän Jännitystä vieraileville 2019-paikoille. Hyvää joulua myös kaikille lukijoillemme ja toiveille uudesta vuodesta,

mistä TURAS joukkue.

KYSYMYS yhdeksän - TALVI 2018 TURAS CAMPING JA 4WD ADVENTURES MAGAZINE