Grilli, savu ja hitaasti kokki 4Grill monitoiminen tynnyriltä Batavia.

- 4Grill on 4-yhdistelmätehostatoiminnot, lisäksi se on pienikokoinen ja helppo kuljettaa. Kaikilla tärkeillä tarvikkeilla voit GRILL, SMOKE tai COOK

Me todella rakastamme viettää niin paljon aikaa kuin voimme nauttia ulkona, ja vietti viime aikoina muutaman päivän elää rannalla. Useimmat ihmiset ovat samaa mieltä siitä, että ruoan, joka on kypsennetty ja syöty ulkona, maistuu paremmin, ja tämä on osoituksena lukuisista BBQista, joita olemme nähneet viimeisten kahden kuukauden aikana.

Päätimme tehdä hieman BBQ-keittoa rannalla ja tehdä niin käytimme 4Grill Barrel BBQ alkaen Batavia. 4Grill 4 yhdistää ruoanvalmistustoiminnot ja lisäksi se taittaa ja pakkaa melko kompakti, joten se on helppo tallentaa ja jatkaa matkoilla. BBQ ja sen lisävarusteita voidaan käyttää grillaukseen, tupakointiin ja hitaaseen ruoanlaittoon ja se voidaan myös konfiguroida ulkoilmana. Kun sitä käytetään grillinä tai tulipalona, ​​voit myös valita korkeuden, jonka haluat sen olevan.

Kannen lämpötilan mittari mahdollistaa lämpötilan valvonnan ja ylläpitämisen tupakoinnin tai hitaasti ruoanlaittoon. Voit myös räätälöidä grilliä laajan valikoiman viileitä lämpötilaa kestäviä tarroja tai jopa suunnitella omia, kaikkialla Batavia verkkosivusto. Hidasimme joitakin kylkiluita ja koko kanaa jatkuvassa 80C-lämpötilassa, kesti muutama tunti, kun istuimme ympärillä ja nautimme auringosta.

Meidän oli ajoittain täytettävä hiilet (kätevällä luukulla grillin puolella), jotta lämpötila pysyisi oikeana. Kun se oli valmis, nautimme kaikkein mehukas ateria, jota voit kuvitella.

Tämä grilli on hyvin monipuolinen, ja me todella nauttivat siitä ruoanlaittoa. Kokoonpanoa on helppo muuttaa grillattaessa tupakointi / hidas ruoanlaitto tulipaloon. On selvää, että sen on tärkeää varmistaa, että grilli on kylmä ennen kuin aloitat sen uudelleensuunnittelun, jotta vältyt polttamisen vaaralta. Se on melko suuri kapasiteetti ja sopiva BBQ-keitin ruoanlaittoon suuremmille ihmisryhmille.

Sisäänrakennettu lämpömittari auttaa varmistamaan, että lihaa kypsennetään hyvin ja se, että se myös muuttuu palo kuoppaan on erittäin hyödyllinen. Vaikka se ei ole kevyt, se pakkaa sylinteriin yhden piipun segmentin mitat ja kova kantolaukku on myös saatavilla.

Grilli, savu ja hitaasti kokki 4Grill monitoiminen tynnyriltä Batavia.