Raised on the road

Monet meistä unelmoivat myymästä kaikkea omistamammeamme eroon rotan kilpakumppanuudesta ja lyödä tiellä pari vuotta seikkailua. Mutta hyvin harvat meistä todella purevat luodin ja menevät ja tekevät sen. Viime vuonna nuori ranskalainen perhe hiljattain myi kaiken omistukseensa ostetun Land Rover Defenderin ja päätti mennä tekemään juuri tämän. Esittele Clem ja Jill ja heidän kaksi lastaan ​​Martin kuusikymmentä ja Rose neljän ikävuoden y ya ja perheen kaksi Golden Retriever koiria, jotka eivät jää jäljelle tämän elämän matkan.

Kun myydään omaisuutensa takaisin Ranskassa, ensimmäinen askel tämän matkan valmistelussa oli saada aikaan ajoneuvo, joka tekisi tämän seikkailun mahdolliseksi ja josta tuli heidän talonsa lähitulevaisuudessa.

Unelmien tekeminen tulee totta

Valittu ajoneuvo oli 2007 Land Rover Defender 130 TD4. Tämä iso 4WD on 4-ovinen kaksoisohjaamo, jossa on pysyvä nelipyörä ja manuaalisesti lukittu keskitaso. 6-vaihteisella gearbhärkä ja runsaasti tilaa laitteiden ja varusteiden säilyttämiseen, tämä oli täydellinen valinta mennä tutustumaan maailmaan.

Sponsorien tuki mukaan lukien Euro4x4parts ja Bearmachin työ alkoi valmistella tätä ajoneuvoa eteenpäin tuleville seikkailuille. Jill ja Clem lisäsivät katon, teltan, keittiön ja kaiken perheen, joka tarvitsi tällaiseen retkikuntaan.

Suuri osa tämän matkan valmistautumisesta oli, että perhe olisi mahdollisimman itsenäinen, jotta he voisivat viettää mukavasti villin leirin päivien ajan syrjäisillä paikoilla joko Amazonin viidakossa tai Bolivian Altiplanon aavikolla.

Joten ajoneuvoa valmisteltaessa kiinnitettiin erityistä huomiota siihen, että pystymme kuljettamaan runsaasti vettä ja että meillä oli oikea sähköjärjestelmä, joka antaisi kauko-ohjauksen keskellä ei mitään.

Faire le choix d'un véhicule tout terrain merkitsee paluuta une envie de liberté, de pouvoir aller ou le souhaite comme se "perdre" dans les déserts de l'altiplano bolivien, se coincer dans la jungle amazonienne, camper une semaine dans le désert d'Atacama!

Nous avions ce désir d'indépendance, de lounas de la despansages de l'autorie de l'urve de loures de lours… ette… ette ette ette.
Nous reviendrons plus tard sur les réservoirs d'eau et notre stock de nourriture.

Kaverit lisäsivät 140w-monokiteisen aurinkopaneelin, jossa oli lataussäätölaite MPTT, joka täydentää niiden akkuja. Säilyttivät energiansa 200AH-geeliparistolla, joka osoittautui täydelliseksi ratkaisuksi heidän tarpeisiinsa. jatkuvasti käynnissä oli jääkaappipakastin, ne myös rakensivat 3 LED-valoja ja muutama USB-portti, joten 200Ah-akku oli runsaasti täyttämään kaikki tehontarpeensa.

Perheen matka alkoi Argentiinasta, ennen kuin se lähti Chileen, Boliviaan, Peruun, Ecuadoriin ja Kolumbiaan. Tavoitteena on saavuttaa Alaska elokuussa 2019.

Osana matkaa he ovat perustaneet YouTube-kanavan, jossa voit seurata YouTube.com/raisedontheroad edistymistä. Se on ranskaksi, mutta sinun tarvitsee vain kääntää tekstitystoiminto päälle.

 

Uskomattoman Journey

Kuten Clem ja Jill korostivat: "Se on ollut uskomattoman seikkailu tähän asti. Rakastamme löytää uusia paikkoja ja kauniita ihmisiä matkan varrella". "" Tämän avaimen tärkein tavoite oli näyttää lapsillemme maailma ja löytää uusia kulttuureja, ja teemme juuri sellaista ". Mutta kuten Clem ja Jill korostavat, tämä uusi löytänyt vapaus on saanut taloudellisia kustannuksia. Matkan ensimmäiset 6-kuukautta pitivät perheen tutkimassa Etelä-Amerikassa kuusi maata ja matkustivat noin 16,000km. Land Rover teki melko hyvin ottaen huomioon Etelä-Amerikassa vaikean maaston. Keskimääräinen polttoaineen kulutus oli noin 11 litraa per 100km, mikä Jill ja Clem budjetoivat ja tavoittivat muita matkustajia tiellä, jonka he korostivat, että polttoaineen kulutus näytti hyvältä verrattuna muihin ajoneuvoihin.

Valitettavasti miehillä oli yksi törmäys tiellä toiseen ajoneuvoon, joka onneksi ei johtanut vammoihin.

Kuten kaikki, muutoin voit tehdä vain niin paljon suunnittelua, ja huolimatta ponnisteluista, joilla pyritään budjettiin niin suurta matkaa varten, asiat eivät aina vastaa suunnitelmasi. Clem ja Jill selittivät, että matkojen ensimmäiset kolme kuukautta päätyivät paljon kalliimpiin kuin alun perin ennakoitiin pääasiassa niiden olosuhteiden vuoksi, jotka eivät olleet hallinnassa.

Ensimmäisten 3-kuukausien aikana he käyttivät lähes € 9,000: ia. Ensimmäinen kysymys oli, että alus, joka tuonut Land Roverin Argentiinalle, oli yksi kuukausi myöhässä, ja sen seurauksena perheen oli vuokrata ajoneuvo viikkoja, myös siksi, että ajoneuvo oli heidän majoituksensa kiinni (katto-teltta) he joutuivat maksamaan vaihtoehtoisesta majoituksesta, jota ei myöskään otettu mukaan talousarvioonsa.

Onneksi asiat alkoivat parantua matkan kolmen toisen kuukauden aikana, jolloin perhe pystyi vähentämään päivittäiset elinkustannuksensa vain 38 euroon päivässä. Se vain osoittaa, että asiat, jotka eivät ole sinun hallinnassasi, kuten ajoneuvon toimituksen viivästyminen, voivat lisätä budjettiasi.

On myös syytä huomata, että kaksi ensimmäistä maata, Argentiina ja Chile ovat Etelä-Amerikan kalleimmat.

Muutamasta matkan varresta huolimatta tämä matka on enemmän kuin odotusten mukainen, toistaiseksi perhe on kävellyt valtavien kilpikonnien kanssa Galapagos-saarilla, saavuttanut Cajasin kansallispuiston korkeudet, tutustunut Patagoniaan, käynyt Machu Picchussa ja paljon muuta.

Ja matkan ensimmäisellä osuudella on nyt lähes loppuun aikaa valmistautua Pohjois-Amerikkaan ja lopulliseen määränpäähän Alaska. Me rakastamme kuuntelemaan tarinoita näistä perheen seikkailuista, voit seurata Clem-, Jill-, Martins- ja Roses-seikkailuja vierailevat verkkosivuillaanFacebook -sivullamme ja YouTube-kanava.

sponsorit ovat Euro4x4parts ja Bearmach.

- verkossa euro4x4parts luettelo voit helposti valita tarvittavan tarkan 4X4-osan, välttäen tarpeettomia tuottoja. Euro4X4parts ylpeilee palvelusta, mutta myös laadukkaista jälleenrakennussarjoista, kuten jarruista, voimansiirrosta, ohjauksesta, moottoreista, akseleista ja kääntymistä muutamia.

Euro4x4Parts 4 × 4 Tarvikkeet

Ajoneuvon valmistelu tuolle Big Trip-kanssa euro4x4parts

Retkeilypyörälaukku Euro4x4Parts - Laukku asennettu varaosaan

Palautukset pehmeillä kahvoilla.

4 × 4 LED-valopalkit alkaen euro4x4parts