DARCHE Panorama 2 RoofTop -teltta - Panorama 2 on lopullinen retkikatto. Ainutlaatuinen vetoketjullinen kattoluukku tähtien katseluun ja parannettu ilmavirta, sen matalaprofiilinen pakattava muotoilu auttaa ajoneuvon käsittelyä ja vähentää samalla vastusta. Alumiininen tarkistuslevyn pohja, rungon korvakkeet ja kompakti keskellä oleva kääntökaari tarjoavat poikkeuksellisen lujuuden ja vähentävät samalla painoa.

On useita syitä, miksi kattoteltat ovat alkaneet suosia viime vuosina. Tärkeimmät niistä ovat se, että voit asettaa ne nopeasti, ne pitävät sinut irti maasta ja lisää mukavuutta varten ne voidaan taittaa ylös kaikki nukkumistarvikkeet sisällä eli makuupussi ja tyyny. Yhä useammat ihmiset ympäri Eurooppaa löytävät nyt kattotelttojen käytön edut, kun yhä useampi meistä haluaa päästä pois kaupungeistamme ja poistua pahoinpidellyltä radalta kaikkialta.

Teltat kuten DARCHE Panorama 2 voit stargaze kun makaa sängyssä yksinkertaisesti unzipping taivas ikkuna teltan katolle antaa sinulle näkymät yöllä taivas.
Jatkona seuraavasta johdostamme Darche Panorama 2 lehdessä 7 on nyt tarkempi katsaus tähän huippulaatuiseen kattopäähän.

Panorama 2 on yksi markkinoiden korkeammasta kattoteltasta ja sen mukana tulee liite. Jos ostat yhden näistä, maksat korkealaatuisesta retkeilykattoteltasta, joka tarjoaa ylivertaisen rakenteen, joka liittyy kaikkiin Darche tuotteita.

Yksi tämän kattotuolin ainutlaatuisista myyntipisteistä on se, että siinä on vetoketjullinen kattoluukku. Olemme käyttäneet tätä ominaisuutta paljon viime kesän aikana, ja rakastamme ajatusta siitä, että voimme purkaa katon tutkia maitomainen tapa lasten kanssa ennen nukkumaanmenoa, puhumattakaan siitä, että se mahdollistaa lisää jäähdytystä niissä kuumissa balmy-ykseissä .

Kangas

Teltat 340 GSM -värjätty Poly Cotton Ripstop-kangas on kovaa kulutusta ja takaa pitää sinut kuivana märissä olosuhteissa. Teltta ei ole vielä käytetty kylmemmissä talvisissa olosuhteissa, mutta raportoimme tästä lehden talvilehdessä.

kehys

Alumiininen tarkistuslevyn pohja, runko-osat ja kompakti keskikääntökiila tarjoavat erinomaisen lujuuden ja tämä on toinen ominaisuus, joka asettaa tämän teltan muiden markkinoiden ulkopuolelle. Uudistetulla pohjalevyllä on myös uusi kennokoosteiden täyttöä vähentävä kondensaatio, joka on eristetty ja energianvaimennettavissa ja jolla on suuri lujuus ja painosuhde ja joka on kehitetty kestävään, ei-delaminoitavaan ja syövyttävään.

Matala profiili

Panorama 2 on ergonomisesti muotoiltu ja siinä on yksi matalimmista kaikista katto-teltan profiileista markkinoilla vain 250mm: llä - vähentää tuulen vetoa ajon aikana. Tämä korkeuden pituus säästää polttoainekustannuksia näillä suurilla matkoilla ja vähentää ajoneuvon kokonaiskorkeutta, jolloin pääset esteisiin helpommin ja antaa sinulle paremman painopisteen lyömällä polkuja. Kompromissi on, että patja ei ole yhtä paksu kuin muut teltat markkinoilla, mutta tämä voidaan ratkaista käyttämällä Darche itse puhallettava patja.

Liite

Liitteessä on vahva 550 g: n PVC vetoketjullinen kauhalattia, joka voidaan nopeasti kiinnittää liitteeseen korkealaatuisilla vetoketjuilla. Lisärakennus pakataan myös helposti toimitettuun pussiin. Liitteessä on useita sisääntulovaihtoehtoja / ikkunoita, jotka tarjoavat myös erinomaisen ilmanvaihdon kuumille öille. Mahdollisuudella käyttää DARCHE teleskooppivarsien avulla voit avata liiteikkunat eri yhdistelmillä. Liitteen mitat ovat 2500mm pitkä ja 2000mm leveä, joka tarjoaa runsaasti tilaa suojaukseen ja säilytykseen.

Asennussarja

Yleiskäyttöinen kiinnityspakkaus

Peite

600gsm PVC -kansi.

- Darche Panorama 2-katto-teltta liitteineen on yksinkertainen käyttöönottotoiminto, jonka pystyttää yksi henkilö (katso video). 5-minuuttitapahtuma vaatii vain muutaman hihnan vapauttamisen ja teleskoopin tikkaiden käyttämisen vivulla vetämällä teltan alas. Ohjausköysiä käytetään suojaamaan sitä paikalleen.

Darche ei vaaranna laatua. Yritykseksi Darche on omistautunut korkealaatuisten tuotteiden rakentamiseen ja toimittamiseen yhdistettynä jatkuvaan tutkimus- ja kehitystyöhön sekä innovatiivisten mallien kehittämiseen. Tämän omistautumisensa ansiosta se on onnistunut voittamaan sopimuksen toimittaa Australiaan kattotelttojen asennus joillekin Britz-matkailuautoille, erityisesti Britz Safari LandCruisers. Niille teistä, jotka ovat käyttäneet vapaa-ajan vuokra-autoja, kuten Britz, johon on kiinnitetty kattoteltat, tiedätte hyvin näiden tuotteiden käytön ja usein väärinkäytön. Ne on rakennettava koviksi, jotta ne pystyvät kestämään sellaisten virkistysmatkailijoiden määrän, jotka käyttävät näitä kattotelttoja kaikenlaisissa sää- ja sääolosuhteissa.


Ennen valintaa Darche Safari LandCruisers -kattotelttojen toimittajana Britz suoritti vertailutestejä useille tunnettujen kattotelttojen tuotemerkeille Australiassa ja valitsi huolellisen harkinnan jälkeen Darche kumppanin kanssa.

Vuonna 2017, Darche myös suunniteltu ja testattu onnistuneesti Britzin kanssa uuden 4-henkilön kangas Safarin maateltta käytettäväksi yhdessä Britz Outback Toyota Hiluxin kanssa. Tuloksena on suuri joukko uusia Britz Safari Hilux SR -malleja Darche safariteltat. Darche on erittäin ylpeä yhteistyöstä Britz Brandin kanssa ja toimii läheisessä yhteistyössä tärkeän Britzin henkilökunnan kanssa, joka saa reaaliaikaista palautetta, joka auttaa sitä jatkuvasti parantamaan tuotteiden suorituskykyä.