IGLHAUT Allrad Mercedes Benz Sprinter 416 CDI Hymer ML 580.

IGLHAUT GmbH on jo yli 30 vuoden ajan muuttanut Mercedes Benz Transporterit nelivetoisiksi ja tehnyt siitä yhden nelivetoisen tekniikan edelläkävijöistä liikennealalla. Iglhaut esittelee maailman ensiesityksen IAA Expo (20. – 27. Syyskuuta) - uusi Sprinter-mallisarja muunnettiin ensimmäistä kertaa IGLHAUT Allrad ajoneuvo. IGLHAUTin kaikki pyörät -asiantuntijat esittävät tämän vuoden IAA-näyttelyssä Hannoverissa yhteensä neljä ajoneuvoa. Kohokohdan tulisi kuitenkin olla Mercedes Benz Sprinter 416 CDI Hymer ML 580. IGLHAUT kaikkia nelivetoisia ajoneuvoja ei yleensä valmisteta elämäntapasegmentille, mutta ne ovat kovia maastoajoneuvoja, jotka on suunniteltu vankalla, luotettavalla, hienostuneella ja kestävällä tekniikalla on todistanut itsensä jokapäiväisessä elämässä, kovassa työssä sekä autiomaahan retkikuntaympäristöissä. Jos olet IAA muista vierailla kaverit klo  IGLHAUT Allrad seisoo lisätietoja näistä uskomattomista ajoneuvoista.

IGLHAUT Allrad Mercedes Benz Sprinter 416 CDI Hymer ML 580