ArkPak saattaa kuulua uuden merkinnän kannettavien sähkölaitteiden tarjoajana muun muassa Euroopan markkinoille, mutta nämä kaverit ovat olleet mukana ja ovat kehittäneet retkeilyyn liittyviä tuotteita jo neljäkymmentä vuotta.

Kaikki alkoi Australiassa alhaisella vetopallolla 1978, nopea eteenpäin 40 -vuosi innovaatio ja muotoilu ja Ark Corporation ovat nyt alan johtajia perävaunun osissa, hinaus ja 4wd lisävarusteita, jotka sisältävät kannettavia tehopakkauksia. Jatkuvasti kasvava kartoitus osista kovaa kynsistä XO-sarjan jockeypyörät ja kytkentä uraauurtavaan kannettavaan sähköjärjestelmään, kuten ARK Pak 730, ovat olleet tärkeässä asemassa tuottamaan innovatiivisia kannettavia tehoresursseja Australian leirintämarkkinoille.

Nykyaikaisen elämämme elämässä meillä ei ole mitään kieltävää siitä, kuinka riippuvaisia ​​teknologiasta olemme tulleet, ja tämä on johtanut yhä suurempaan kysyntään etätehon saannista retkeilyn ja retkeilyn aikana. Jotta voisit ladata matkapuhelimemme, kamerat, jääkaapin pakastimet ja retkeilyvalot jne., Joilla on 12v-kaksoisakkujärjestelmä, on monessa tapauksessa tullut välttämättömyys ylellisyydestä.

Nyt saatavilla Euroopassa, australialainen ArkPak on keksinyt kauko-sähköpaketin nimeltä ArkPak 730, joka pitää gadgetit veloitetaan pitkiä aikoja, kun tutkitaan suurta ulkona. Tässä älykkäässä laitteessa on sisäänrakennettu 300W-taajuusmuuttaja, 7-vaiheen älykäs laturi ja sisäänrakennettu akkunhallintalaite. Järjestelmällä on myös erilaisia ​​liitäntöjä ja portteja erilaisten lisävarusteiden lataamiseen. Kaikki yhdessä akkulaturissa, kannettavissa voimalaitteissa ja kaksoisakkujärjestelmissä on toinen erinomainen vaihtoehto telakointiohjelmien virrankäyttöön.

Tämä monikäyttöinen virtalähde on yhteensopiva kaikkien 4WD-akkujen, kuten lyijyhapon, kalsiumin, geelin, AGM: n ja LiFePO4: n kanssa, kooltaan enintään 130Ah. Kun olet lisännyt vapaa-ajan akun, ARK Pak -näytössä kysytään muutamia asennettuun akkuun liittyvää kysymystä, jotta saat tarkat tiedot, kuten kuinka paljon virtaa on käytetty jne.

ArkPak väittää, että voit saada jopa kolme päivää jatkuvaa 240V-tehoa tai jopa seitsemän päivän 12V-tehoa 130Ah-syväpuhelimen akun avulla, joka perustuu 37L-jääkaapin / pakastimen virrankulutukseen ja se on vaikuttava.
Sisäänrakennettu 300W-taajuusmuuttaja tarjoaa 240V-virran ilman ulkoisen taajuusmuuttajan tai lisäkaapeloinnin suorittamista. Virta toimitetaan pistorasian, kahden 12V-savukkeensytytinportin, 5V USB -liitännän, ulkoisten suurjännitesuojapäätteiden kautta tai 50A Anderserin liittimen kautta, joita kaikkia voidaan käyttää samanaikaisesti.

paljon tehoa on käytetty jne. ArkPak väittää, että voit saada jopa kolme päivää jatkuvaa 240V-tehoa tai jopa seitsemän päivää 12V-tehoa 130Ah-syväpuhdistimesta, joka perustuu 37L-jääkaapin / pakastimen virrankulutukseen. vaikuttava.

Sisäänrakennettu 300W-taajuusmuuttaja tarjoaa 240V-virran ilman ulkoisen taajuusmuuttajan tai lisäkaapeloinnin suorittamista. Virta toimitetaan pistorasian, kahden 12V-savukkeensytytinportin, 5V USB -liitännän, ulkoisten suurjännitesuojapäätteiden kautta tai 50A Anderserin liittimen kautta, joita kaikkia voidaan käyttää samanaikaisesti.

Sen lisäksi, että se on kannettava voimalaitos, ArkPakissa on sisäänrakennettu 7A-seitsemän vaiheen Smart Charger. Se on suunniteltu säätämään latausta sisäiseen 12V-akkuun koko sen ajan vain jättämällä sen kiinni kotona, joten sinun ei tarvitse huolehtia akun tarkistamisesta muutaman tunnin välein.

ArkPakilla on myös Time Tracker -toiminto; se on olennaisesti mikroprosessori, joka arvioi jatkuvasti akun tilan. Se kertoo sekä jäljelle jääneen akun prosenttiosuuden että tuntimäärän, kunnes lataus on täynnä interaktiivisen LCD-näytön kautta.

Erinomainen ominaisuus niille, jotka kamppailevat löytää tilaa toiselle akulle konepellin alle, on valinnainen DC-DC 12V -autokytkinsovitin, jonka avulla voit ladata ja käyttää ArkPakia ajoneuvon 12V-liittimen kautta.

Tämä tarkoittaa sitä, että voit ladata ArkPakin 4WD: n vaihtovirtalähettimen tavoin kuin perinteinen kaksoisakkujärjestelmä. Jos oleskitte yhdessä paikassa jonkin aikaa ja et halua sopeuttaa käynnistysakkua, voit myös ladata ArkPak-laitteesi käyttämällä 240V-lataussovitinta, Anderson-pistoketta tai jopa aurinkopaneeleilla.

ArkPak 730 kannettava akku ei ole vain kannettava virtalähde, vaan se on myös akunhallintajärjestelmä. Yksi tärkeimmistä eduista on se, että laatikko on yhteensopiva erilaisten paristojen kanssa, joita voidaan muuttaa ajan myötä. mikä tahansa akku 130Ah: een asti. Seurantajärjestelmä on myös erittäin hyödyllinen, koska siinä kerrotaan, kuinka paljon tehoa olet jättänyt taikinaan auttaaksesi välttämään akun lataamisen tasaisesti, mikä ei ole hyvä akun käyttöiän kannalta.

Kun asetat akun laatikkoon, se on raskasta ja et halua kuljettaa ArkPak 730ia liian kaukana leirintäalueeltasi, joten jatkojohdot voivat olla hyvä idea. Kaiken kaikkiaan tämä on erinomainen ratkaisu kannettavalle teholle matkalla. Ark Pak kannettava Power Pack 12v