Laadukas käsintehty kangaskassi - Made in Australia by Drifta.

Viime vuosina DRIFTA on jatkanut kokoaan laajentamista ja tarjolla olevien retkeilytuotteiden valikoimaa. Tärkeä osa tätä laajentamista on ollut kehittyminen DRIFTA Canvas Factory, joka on sattunut olemaan menestyksekkäästi olemassa olevan ja kasvavan määrän DRIFTA faneja.

Drifta Laukut

Drifta Laukut

- DRIFTA kangaspussit tuotteet ja mallit kattavat kaiken pussista, jotka on suunniteltu erityisesti useille Snowpeak tuotteet, ostoskassit, roskat ja polttopuut, ostokset ja muutamia silmiinpistäviä matkalaukkuja muutamia mainitakseni.

Monipuolinen ja kestävä Storge

Monipuolinen ja kestävä Storge

Yksi näistä malleista sisältää viikonloppulaukut. Nämä kangaspusseja ovat yksinkertainen muotoilu, jotka toimivat hyvin hyvin ja ovat täydellisiä säilyttääksesi ne vaatteisiin pari päivää leirintäalueella.

Viikonloppupussi on täydellinen koko viikonlopun retkiluistelua varten

Toinen hieno näistä pussista on suorakaiteen muotoinen muotoilu, joka toimii erittäin hyvin 4WD-laitteen takana olevan tallennuksen ja pinoamisen suhteen. Laukut mahdollistavat kätevästi pinoamisen pari toisiaan vasten ottamatta paljon tilaa.

Nämä Australian kangaskassit ovat kaikki suunnitellut DRIFTA NSW, Australia

Toinen erottuva piirre on kangaslaadun laatu ja yksinkertainen muotoilu, kuten kaikki DRIFTA kangasvalmisteet, jotka valmistetaan viimeiseksi, ja jos huolehditaan näiden pussien kestosta koko eliniän.

Pusseissa on sisäpussi ja kova päällinen merenpohjapäällyste alhaalla.

Viimeiseksi kangas on ollut jo vuosia, vaikka sotilas ei ole käyttänyt sitä aikaisemmin, se on aina pitänyt vetoomusta niille, jotka ovat käyttäneet kangasvalmisteita.

- TURAS joukkue Käytä aina näitä laukkuja camping retkissämme

Todennäköisesti suuret kangas-teltat eivät enää ole yhtä käytännöllisiä, kun on edistytty kevyissä, vedenpitävissä materiaaleissa, joita käytetään nyt teltassa. Mutta tuotteita kuten DRIFTA kangaspusseilla on suuri valitus leirintä- ja kiertueteollisuudelle paitsi siksi, että ne ovat huippulaatua, mutta myös siksi, että ne näyttävät myös vain katsomasta liiketoimintaa.

Erilaiset koot ja värit tarkoittavat pussia jokaiseen tarkoitukseen

DRIFTA kangaskassit käyttävät korkealaatuisia YKK-vetoketjuja

Laadukas käsintehty kangaskassi - Made in Australia by Drifta