Land Rover juhlii 70-vuotta - Land Rover merkitsee 70th-vuosipäiväänsä 2018issa tapahtumien ja juhlallisuuksien parissa. Näytä käynnistys. Tämä antoi maailmalle ensimmäisen katseensa muodosta, joka muuttuisi välittömästi
tunnustettavissa Land Roveriksi.

Land Rover juhlii 70th vuosipäivänsä koko 2018, aloittaen ainutlaatuisen restaurointihankkeen. Ensimmäiset Land Rovers -kohteet näytettiin 1948 Amsterdamin autonäyttelyssä; tämä alkuperäinen kantoraketti puuttui viimeisten 63-vuoden aikana. Äskettäin löydetty, se on maailman historiallisin merkittävä unrestored Land Rover
Jaguar Land Rover Classic -työryhmän asiantuntijat Coventryssä säilyttävät historian ja palauttavat sympaattisesti kuuluisan ajoneuvon 2018: ssä.

Vuoteen, jolloin tämä maa-roveri oli mysteri

Vuosikymmenten tämän Land Roverin olinpaikka oli mysteeri. Amsterdamin näyttelyn esittelyauto oli viimeksi 1960-tien päällä, minkä jälkeen se vietti 20-vuotta Walesin kentällä ennen kuin se ostettiin kunnostushankkeena. se sitten asettui heikossa keskeneräisenä puutarhassa.

Jaguar Land Rover Classic -yrityksen asiantuntijat Jaguar Land Rover Classic -yrityksen asiantuntijoiden jälkeen havainnointitarkastuksensa jälkeen vain muutaman kilometrin päähän Solihullista, Iso-Britanniasta, jossa he etsivät yrityshakemistoa selvittämään omistajuushistoriansa ja vahvistaakseen sen alkuperän.

Land Rover-sarjan I Reborn -ohjelman menestys, jonka ansiosta asiakkaat voivat omistaa osan Land Rover -historiaa ja huolellisesti restauroidut Series Onit, aloittavat nyt haastavimman projektinsa: vuosittaisen tehtävän tämän historiallisesti merkittävän prototyypin säilyttämiseksi ja anna sen ajaa uudelleen.

Jaguar Land Rover Classic -ryhmä seuraa omistautunutta prosessia laukaisukulkuneuvon palauttamiseksi, jolla on paljon erityisominaisuuksia, jotka ovat ainutlaatuisia 48-esivalmistelualueen maajohtoreille, jotka on tuotettu ennen massatuotantoa, kuten paksumman alumiiniseoksen runkopaneelit, galvanoitu alusta ja irrotettava taka-amme. Sen komponenttien patina säilytetään, mukaan lukien alkuperäinen 1948-kevytvihreä maali.

Tämän historiallisen ajoneuvon aiemmat omistajat kutsutaan Jaguar Land Roverin Classic Works -keskukseen, jotta he voivat jakaa kokemuksiaan ja todistaa rakastavan palautteensa.

Tämä maamerkkihankkeessa, joka edustaa Land Roverin tarinaa - joka johti useampaan kuin 67-vuoteen jatkuvan tuotannon symbolisten Series I to Defender -ajoneuvojen kanssa Solihullissa - on ensimmäinen sarja tarinoita ja tapahtumia, jotka juhlivat menneisyyttä, Land Roverin nykyinen ja tulevaisuus koko 2018: ssä. Seuraa Instagram-tarinaa @LandRoverUKPR.

Land Rover juhlii 70 vuotta