GPS / GLONASS

GPS-vaellus, metsästys ja kalastus. Suunto Traverse Alpha - GPS - GLONASS Watch

Mitkä ovat erot GPS: n ja GLONASSin välillä?
Katsotaanpa ja verrataan GPS: ää (Global Positioning System) venäläiseen GLONASS (Globalnaya navigatsionnaya sputnikovaya sistema) tai ”Globaalin satelliittinavigointijärjestelmän”)) järjestelmään. USA on sitoutunut ylläpitämään vähintään 24 GPS-satelliittia, 95% ajasta. Viime vuosina 31 satelliittia on ollut vakaasti toiminnassa. GLONASS-tähdistö valmistui myös vuonna 1995, mutta 1990-luvun lopulla se oli epätäydellinen satelliittien häviämisen myötä. Vladimir Putinin puheenjohtajakaudella GLONASS-hanke asetettiin etusijalle ja rahoitusta lisättiin huomattavasti. Lokakuuhun 2011 mennessä 24 satelliitin koko tähdistö palautettiin, mikä antoi maailmanlaajuisen kattavuuden. GPS on sijaintitarkkuuden suhteen hieman parempi kuin GLONASS, mutta GLONASS-satelliittien erilaisen sijainnin vuoksi GLONASSilla on parempi tarkkuus korkeilla leveysasteilla (kaukana pohjoisessa tai etelässä).

Traverse Alpha: n avulla on mahdollista käyttää vain GPS: tä ja ottaa GLONASS käyttöön tai poistaa sen käytöstä, kun ylimääräinen paikan tarkkuus on tarpeen. Käyttämällä GLONASSia kuitenkin kuluttaa enemmän akkua kuin vain GPS: n käyttäminen.

Luo reitit sisään Suunto Siirrä topografiset kartat ja korkeustiedot. Katso reittisi korkeusprofiili suoraan kellosta. Sisäänrakennettu barometrinen paineanturi tarkkailee tarkasti noususi. Tallenna mielenkiintoiset kohteet matkan varrella ja tarvittaessa jäljittää vaiheet automaattisen leipäpolun avulla. Käytä digitaalista kompassia nopeasti suuntaamaan tuntematonta maastoa.

TRAVERSE ALPHA

Suunto Traverse Alpha yhdistää voimakkaan rakenteen laadun täydelliseen ulkoiluominaisuuteen. Se on oppaasi luonnossa, joka pitää sinut reitillä GPS / GLONASS-navigoinnin avulla. Erityiset kalastus- ja metsästysominaisuudet tarjoavat hyödyllisiä työkaluja aktiviteettisi mukaan lukien kuun vaiheen kalenteri, laukauksen havaitseminen, auringonnousun hälytys, sääkriisi ja punaisen taustavalon yöaikaan. Suunnittele reitit ja pidä päiväkirjaa kalastus- ja metsästysmatkoista Suunto Movescount.


Sijaintipohjainen kuunvaihekalenteri, jossa on kuunnousu ja kuutamoajat, auttaa sinua määrittämään parhaat kalastusajat, kun taas ilmanpaine-kaavion avulla voit seurata tarkasti säämuutoksia.

Automaattinen laukaisun havaitseminen seuraa laukausten määrää ja sijaintia. Kun etsit tarkkailua, käytä metsästää tiettyjä POI-tyyppejä merkitsemällä polkuja ja tärkeitä paikkoja. Auringonnousun ja auringonlaskuhälytykset auttavat suunnittelemaan päiväsi, kun muokattava punainen taustavalo ei häiritse yönäköä.

SOTILAS STANDARDIT

Mukana pyöreä ruostumaton teräsrunko, vettä hylkivä nailon-tekstiilihihna ja naarmuuntumaton safiirikristallilasi, Suunto Traverse Alpha on optimaalinen katselu metsästäjille, kalastajille ja retkeilijöille, jotka etsivät kestävyyttä. Tärinähälytykset ja pimeänäkökonsoli yhteensopiva punaisella taustavalolla auttavat sinua jäämään huomaamatta.

Suunto Traverse and Traverse Alpha -urheilukellot on testattu sotilastandardien mukaisesti (MIL STD 810G). Kellot ovat läpäisseet 19-testit *, mukaan lukien tärinä, isku, pudotus, jäädytys / sulatus, sade, kosteus, upotus, hiekka ja pöly.

Tutustu uusiin reitteihin, joissa on lämpökuvia Suunto Movescount ja Suunto Movescount App


Reittisuunnittelu vuonna Suunto Siirrä topografisiin karttoihin
Reitin esikatselu ja reitin korkeusprofiili kellossa

GPS-vaellus, metsästys ja kalastus. Suunto Traverse Alpha - GPS - GLONASS Watch