PALAUTUSSARJAT - Weekenderin palautuspaketti ARB

On turvallista sanoa, että jokin 4WD-matkan tai retkikunnan tärkeimmistä laitteista on palautuspakkaus. Saatavana on laaja valikoima sarjoja, joista kullakin on erilaiset vaatimukset. Weekender Recovery -pakkaus ARB on kompakti mutta monipuolinen sarja, jonka pienikokoisuus mahdollistaa sen sijoittamisen helposti istuimen alle tai takana, ja se voidaan jättää pysyvästi ajoneuvosi säilytykseen. Sen on suositeltavaa käyttää talteenottohihnoja, joissa on talteenottopelti, turva-, vaimentimet, saatavana erikseen ARB. Tässä pakkauksessa olevat kahleet ovat raskaita, ne toimivat hyvin useimpien jälkimarkkinoiden palautuspisteiden kanssa (tämä on se, mitä sinun pitäisi käyttää). Tämä on hyödyllinen pieni paketti, joka on aina käsiteltävä. Hyvin pieni pakki. Voit oppia lisää ARB verkkosivuilla.

Valitsemalla palautussarja joukon lukemattomia laitteita saatavilla näinä päivinä voi olla sekä aikaa vievää että hämmentävää. Prosessin helpottamiseksi, ARB Weekender Recovery Kit -yhdistelmä sisältää erät tarttumisen talteenottoon, mukaan lukien puuvillakangaspussi, 8000kg-tartuntahihna, kaksi 4.75T-jousikäämintä ja pari käsineitä.


PALAUTUSSARJAT - Weekenderin palautuspaketti ARB