KYSYMYS Kuusi - KEVÄT 2018 - TURAS CAMPING JA 4WD ADVENTURES MAGAZINE
No, se on ollut kylmä talvi toistaiseksi, mutta tämä ei ole estänyt meitä pääsemästä ulos. Kun aloitamme kevään ja näemme, että ilta alkoi venyttää, ajattelimme, että oli aika alkaa tarkastella tämän vuoden uusimpia ja parhaita retkeily- ja retkeilyvarusteita, paikkoja, leiriytyviä ruokia ja uutisia.

Tässä numerossa tutkitaan joitain upeampia paikkoja ympäri Eurooppaa ja sen ulkopuolella. Liitymme Nicolas Genoudiin haastavaan retkikuntaan Pohjois-Euroopan ja Venäjän välityksellä. Tutustumme myös Turkkiin, jossa on muutama innokas matkustaja Alankomaista. Drifta miehistö tuovat meidät ajan tasalle uusimmista seikkailuistasi Barrington Topsissa, New South Walesissa, Australiassa, jossa he käyttävät tätä kovaa ympäristöä uusien retkeilyvarusteiden ja Drifta off-road leiri-perävaunu kautta heidän vauhdissaan.Speaking of Camping Trailers, myös esitellä teille yksi Euroopan johtavista valmistajien Camping trailerit "3DOG".

Kuten tavallista, tarkastelemme laajaa valikoimaa huippulaatuisia, retkeily-, retkeily-, 4WD- ja ulkoilmanhenkisiä tuotteita. Tutustu reseptiimme leirin potin juhlaan, käteviin ulkoilutusohjelmia ja paljon muuta.
Toivomme, että tämä puskurimainos saa sinut tunnelmaan aloittamaan ensimmäisen 2018-seikkailunsa. Nähdään siellä.

- TURAS joukkue.
KYSYMYS Kuusi - KEVÄT 2018 - TURAS CAMPING JA 4WD ADVENTURES MAGAZINE