Numero viisi - talvi 2017 - TURAS CAMPING JA 4WD ADVENTURES MAGAZINE
Tervetuloa talvi 2017-numeroon, tässä numerossa tarkastelemme tiettyjä kaukoliikenteen reittejä Balkanin eri puolilla Eurooppaa. Meillä on myös erityinen vierasominaisuus Ron ja Viv Moon, kaksi intrepid tutkimusmatkailijat ja hyvin tiedä matka kirjoittajat Australiasta, jotka jakavat kokemuksen 4WD kiertueen hämmästyttävä Cape Yorkissa Australiassa.

Kun paketit matkalle, voi olla vaikea varmistaa, että kaikki vaihteet on pakattu turvallisesti ja turvallisesti. Tämän vuoksi tutustumme 4WD: n kannettaviin tallennusratkaisuihin.

Lämpötilan laskiessa ja monet meistä Euroopassa alkavat kokea lumen ja jään, antavat sinulle hyviä ajo-ohjeita talvella ajoille ja talvirenkaiden valmistelulle. Ja kuten aina, tuomme sinulle arvosteluja ja demonstraatioita valikoimasta laadukkaita Camping ja 4WD -laitteita, LED-valaistuksesta, navigointijärjestelmiin, kannettaviin aurinkolatureihin, kannettaviin uuneihin, Tipis-tuotteisiin ja muihin.
Toivottavasti nautit.

Hyvää joulua myös kaikille lukijoillemme ja toiveille 2018ille. Katso kaikki uudelleen helmikuussa 6.

Numero viisi - talvi 2017 - TURAS CAMPING JA 4WD ADVENTURES MAGAZINE