Light Elvesin koti - Alfheim 19.6 Tipi NORDISK.

Nordisk on tanskalainen yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi ulkona käytettäviä laitteita sekä äärimmäisen suorituskykyisille että vapaa-ajan käyttöön. Estetiikka Nordisk on juurtunut skandinaaviseen designperinteeseen ja jokainen teltta on yksinkertainen mutta toimiva, joka on valmistettu innovatiivisista ja teknisistä materiaaleista. Nordisk on yli 100 vuoden kokemus ja yli 1000 vuotta ylpeää pohjoismaista perintöä.

1901 Northern Feather perustettiin ensimmäisenä tanskalaisena yrityksenä, joka keskitteli 100% alas ja höyhenet. Yksinkertaisesta kaupankäynnistä omien tuotteiden kehittämiseen, kuten peittoihin, peittoihin ja tyynyihin Northern Feather kehittyi yhdeksi johtavista maailmanlaajuisista toimijoista alas- ja höyhenliiketoiminnassa.


in 1967 Nordisk Freizeit perustettiin Northern Feather -yrityksen tytäryhtiöksi, joka keskittyy kasvaville ulkomarkkinoille. 70: n ja 80: n aikana Nordisk oli avainasemassa vielä uuden eurooppalaisen ulkosektorin rakentamisessa omien yritystensa kautta Saksassa, Tanskassa, Ruotsissa ja Isossa-Britanniassa ja tuotemerkillä Caravan.

Vuosikymmenien aikana Nordisk ja Caravan tuli merkittäviksi toimijoiksi liiketoiminnassa tunnustettuna innovatiivisista ja erittäin muodikkaista tuotteistaan.

1991: ssa yritys muutti tuotemerkkiään Nordisk, joka on totta sen tarinaa ja perintöä kohtaan. Nordisk on edelleen eurooppalainen brändi, mutta viime vuosina on laajentunut myös Euroopan mantereelta, ja nyt löydätte myös Nordisk tuotteita muualla kuin Japanissa ja Koreassa.

Alfheim 19.6 on suurimmainen tepee Nordisk alue. Klassiseen tepeenrakennukseen rakennettu se tarjoaa runsaasti tilaa jopa nukkumaan 8-10. Yksinkertainen keskipulttirakenne tekee siitä erittäin helppoa - ja terävä kärki, jossa on integroitu sisäinen tuuletusjärjestelmä, mahdollistaa kattopinnan säätämisen ja siten ilmanvaihdon yksinkertaisella vyöhykkeellä teltan sisäpuolella. Alfheim voidaan päivittää ylimääräisellä vetoketjulla ja räätälöidyillä mökeillä. Hytteissä on verkko ylhäältä, joten voit avata kattoluukun myös avata kattotaso. Suuri teltta retkeilyyn, lumilautailuun ja tapahtumiin.

MERKITTÄVÄT STORIA
Light Elvesin koti
Alfheim (Álfheimr) tarkoittaa "Elf Home" ja on yksi yhdeksästä maailmasta ja kotiin Light Elves on Norse mytologiassa. Valo-tontut ovat oikeudenmukaisempia kuin aurinko, kun taas maanpohjalla olevat Dark-tontut ovat mustia kuin piki. Alfheim oli sekä tonttujen yliluonnollisen maailman nimi että valtakunnan nimi, jonka legendaariset kuninkaat liittyivät tonttuihin.

NORDISK äskettäin lähetti Alfheimin teltta TURAS tiimi ja me rakastamme sitä, sen helppo asennus ja kokoonpano ja purkaminen vain yksi henkilö. Teltta käyttää vain yhtä keskipalloa. Teltta voi nukkua 10-ihmisiä, jos valinnaisia ​​mökkejä ei ole asennettu ja jos mökit lisätään, ne nukkuvat kaksi henkeä mukavasti. Toinen valinnainen lisäosa on tukeva vetoketju lattialla / pohjakerroksessa.

Tarkastelemme näitä lisävarusteita tarkemmin
seuraavassa numerossa.

OMINAISUUDET

  • ikoninen tepee muoto
  • sopii 8-10-ihmisille
  • voidaan asettaa yksi henkilö
  • säädettävä napakytkentä
  • lujitettu napapistoke pohjakerroksessa
  • sisäänkäynti voidaan avata puolessa
  • kauko-katon tuuletus sisältä
  • hyttysverkko katolla ja ovissa
  • huippuluokan pakkaussäiliö helppoa pakkaamista varten
  • hytti ja zip-in pohjakaluste saatavilla extrat

tuomio

Rakastamme tätä teltan, se on helppo pystyttää, se on valmistettu laadukkaista materiaaleista, ja se on valtava. Näemme, että uusi Alfheimimme on tullut ensisijaiseksi perusleiri teltaksi aina, kun olemme yhdessä paikassa muutaman päivän ajan. Seuraavassa numerossamme tarkastelemme tätä tyyppiä ja sen lisävarusteita tarkemmin. Tällä välin oppia lisää tai tilata oma teltasi, voit käydä https://nordisk.eu/

Light Elvesin koti - Alfheim 19.6 Tipi NORDISK