Balkanin tutkiminen

Aleksander Veljkovicin kuvat

Voisiko Balkanilla tarjota joitakin kauneimpia Euroopan maantieliikennettä? Seikkailut, jotka alkavat jyrkän 2600m: n kohdalla, nämä reitit vievät sinut läpi uskomattomia maisemia, joissa on luonnonvaraisia ​​leirejä, jotka unohtavat upeita näkymiä.

Balkanin niemimaa tai Balkanin niemimaa, kuten tiedetään, kattaa alueen Itä- ja Kaakkois-Euroopassa, jossa on useita rajoja, jotka jakavat alueen. Alue on nimeltään Balkanin vuoristosta, joka on peräisin turkkilaisesta sanasta balkan " metsäiset vuoret ", jotka ulottuvat Serbian ja Bulgarian rajasta Mustanmeren alueelle. Niemimaa on rajoittanut Adrianmeren luoteinen, Joonianmeri lounaaseen, Välimeri ja Egeanmeren etelä- ja kaakkoispuolella sekä Mustameri.

Alue on nelipyöräinen kuljettaja ja villin leiriläisten paratiisi, jossa niemimaalla on noin 470,000km neliö- tai 181,000 neliökilometriä, mikä tekee alueelle vain hieman pienemmän kuin Espanjassa.


Alue on pääosin vuoristoinen ja rannikkoalueiden välinen ilmasto on Välimeren alue, mihin suuntautuu sisämaahan, sitä kosteampi mannermainen alue saa kesällä. Kostea mannerolainen ilmasto on hallitseva Bosnia ja Hertsegovinassa, Pohjois-Kroatiassa, Bulgariassa, Kosovossa, Makedoniassa ja Pohjois-Montenegrossa, ja niemimaan pohjoisosassa vuorten lähellä talvet jäävät huurteisiin ja lumisiin eteläisillä alueilla, jotka tarjoavat lieviä talvilämpötiloja. .

Saavuimme Rustika Travelin Alek Veljokovicista, joka on erikoistunut seikkailuun eri puolilla Balkania. Suhteellisen uusi toiminto avataan 2011: ssa, ja ne tarjoavat täydellisen valikoiman seikkailuun liittyviä palveluita, joihin kuuluvat matkakulut, valmiiksi järjestetyt matkat, omat paketit, majoitus ja kaikentyyppiset kuljetukset.

Kaverit käyttävät myös tiettyä 4WD-kiertopalvelua Rustika-sateenvarjon alla, jota kutsutaan yksinkertaisesti Serbian Outdoors 4 × 4: ksi, jossa he tarjoavat 4X4ia ja retkeilyä Serbiassa, Montenegrossa, Albaniassa, Kreikassa ja Makedoniassa.

2015 Alekissa entinen toimittaja liittyi liikekumppaniinsa Nikolaan, joka oli aiemmin perustanut tämän matka-seikkailuliiketoiminnan 2011iin. Alek selitti, että '' koska olen ollut teini-ikäinen, rakastin suurta ulkona, kun olen palvellut aikani vuorikiipeilyoppaana ja myöhemmin Mountain Bike Guide -työkaluna työskenteleminen ulkona on aina valittanut minulle urana ''. Olen myös työskennellyt paikallisena 4 × 4-oppaana lähes kymmenen vuotta ennen kuin aloitimme oman 4 × 4 -kiertue-liiketoiminnan. Four Wheel Drive -harrastaja Alek rakastaa Jeepiä, hän ajaa tällä hetkellä Grand Cherokee WJ: tä ja ennen sitä ajoi Cherokee XJ: n.

Rustika Travelilla on laaja kokemus off-roomingista ja ovat ottaneet lukuisia ryhmiä kaikkialta Euroopasta tämän karu-maaston kautta viime vuosien aikana.

Alek "Balkanin vuorten mukaan metsät, joet laaksot ja laajat alueet asumattomasta erämaasta tarjoavat joitain parasta ja rajoittamatonta 4WD-pääsyä kaikkialla Euroopassa".

Erityisesti Serbiassa, jossa heillä on pääsy suhteellisen rajoittamattomaan off-road-ajoon, joka mahdollistaa osallistujien osallistumisen kokeisiin, mitä on pitänyt olla etsimässä, kun he nauttivat satoja kilometrejä jatkuvasti muuttuvasta erämaasta Kaakkois-Euroopassa.

Retkeily

Balkanilla kokeilet leirintäaluetta eräissä upeissa paikoissa syvällä luonnonvaraisissa ja eri korkeuksissa, metsistä avataksesi nurmikoita vuoristoalueiden yläpuolelle ja pitkin joenvuoteita, jotka hemmotellaat valinnanvaraa.

Alek korosti, että he ovat erittäin onnekkaita pääsemään yli 150.000 kilometrin raiteille kaikkialla Balkanin alueella, sillä nämä kappaleet tarjoavat erilaisia ​​vaikeuksia 4WD-harrastajille. Villin leirintäalueilla voi melko leiriä missä tahansa Balkanin maissa, "se on keidas vapaudesta valtameren näkökulmasta". Alek kertoo, että heillä on hyvät suhteet monien kansallispuistojen kanssa, minkä ansiosta he voivat myös leiriä lukuisiin kansallispuistoihin.

Talviurheilu

Alek ja hänen tiiminsä ovat myös suuria faneja talven 4WD-kiertuesta ja retkeilystä, jossa he tuovat ryhmiä talvella ympäri maata.

Alek sanoi, että "kun kaikki lähtevät lumimyrskyistä Serbian karpaateilla, silloin me olemme pakkaamassa talviottumusmekanismeja kohti kohti lumipeitteisiä raitoja ja vuoria". Suosittuja talvikaupunkikohteita ovat Karpaatit ja Dinaris-vuoret, joissa on paljon uskomattomia maisemia.


Tours aikataulut

Löydät laajan matkan aikataulun Serbian kiertokäynnin verkkosivuilla. Voit myös hakea räätälöityjä matkoja yksilöksi tai kaveriporukan kanssa. Verkkosivusto on erittäin informatiivinen ja esittelee blogeja matkoista, joissa on upeita valokuvia, jotka antavat sinulla on loistava käsitys siitä, mitä odottaa.

Alek myös sattuu olemaan hieno valokuvaaja, ja hän varmasti kuvastaa, mitä nämä matkat kertovat hänen valokuvaustyössään.
Retkien suhteen Alek ja hänen tiiminsä ovat hyvin tietoisia siitä, että monet ihmiset, jotka omistavat 4WD-ajoneuvoja, käyttävät niitä päivittäisinä kuljettajina eivätkä ehkä ole kiinnostuneita kovien maastoalueiden käsittelyyn.

Kiertue RUSTIKA TRAVELin kanssa on kyse paikallisen kulttuurin kokeilemisesta ja tämän upean ympäristön ytimestä.

Hän sanoi, että hänen mielestään "kun ihmiset ensimmäistä kertaa kohtaavat uuden off-road-oppaiden ryhmän, he lähestyvät usein varovaisuutta yrittäen selvittää, onko heillä samaa off-road filosofiaa kuin sinäkin." Ja on syytä siihen - 4X4-matkoihin on lähes yhtä paljon lähestymistapoja kuin 4WD-ajoneuvojen omistajia. Joillekin se on puhdas adrenaliinin kiire, mutta toiset se on löytöretki, jossa ajoneuvo on pyörillä varustettu koti, joka vie heidät maailman loppuun.

"Emme ole muokkaamattomia ajoneuvoja tunnistamisen jälkeen, sillä meillä on kyse seikkailusta, jossa kuljetamme ajoneuvoja tavoitettaviin kohteisiin, joissa ryhmiä ja yksilöitä ei tarvitse huolehtia kuorma-autojen vahingoittumisesta". '' Haluamme, että ihmiset kokeilevat kauko-ohjausta ja leiriä joissakin uskomattomissa paikoissa ''.

Joten mitä odotat, Balkan odottaa vain tutkittavaa. Balkanin tutkiminen

Venäjä - tavoite Murmansk 4WD Touring Venäjän Kuolan niemimaalla

Poissa Camping Barrington Tops kanssa DRIFTA