6 European Camping ja 4WD kohteet. 4WD: n ja retkeilyn seikkailun suunnittelu Euroopassa tänä kesänä? Eurooppa tarjoaa kauko piilotettuja temppuja, kun kyseessä on retkeily ja 4WD-seikkailu.

Pohjoisen Jäämeren rannikolla, Atlantin valtameren länsipuolella ja Välimeren eteläpuolella voit helposti viettää elämää vierailemalla kauko-leirintäalueilla ja tutkia verkostoja kappaleita, jotka yhdistävät noin 10 180 000 neliökilometriä hyvin erilaista maastoa . Meillä on nopea katsaus näihin eeppisiin kohteisiin.

1.Portugal

Useimmat ihmiset eivät välttämättä ole tietoisia siitä, että Portugali on yksi Euroopan vanhimmista maista, jolla on lähes yhdeksän vuosisataa historiaa ja perinteitä, jotka johtuvat vuosisatojen aikana asuvien eri kulttuurien jälkeisestä perinnöstä.
Portugali on yksi Euroopan parhaista maista, joissa tutkitaan valtavaa likaanturataa. Se on myös huippupiste 4WD-matkailijoille. Niille, jotka rakastavat ruokamme, portugalilaiset keittiöt ovat herkullisia, monipuolisia ja runsaasti aineksiaan.
Useimmille meistä, jotka eivät rakasta mitään muuta, jotka etsivät 4WD: n pölyisiä kappaleita, yksi parhaista palkinnoista, jotka voit saada pitkän päivän kiertueella, on löytää täydellinen leiri ja lepä yön yli.

Vaikka villi telttailu ei ole sallittua Portugalissa, on olemassa useita maaseudun majoitusvaihtoehtoja, joihin kuuluu lukuisten rekisteröityjen leirintäalueiden ja bed & breakfastien valitseminen.

Portugali saattaa olla Euroopan parhaiten säilynyt salaisuus - varsinkin jos päätät tutkia sen syrjäisimpiä alueita 4 × 4: ssä. Lisätietoja matkailusta Portugalissa www.dreamoverland.com

2. Alpit

Alpit ovat Euroopan korkein ja laajin vuoristojärjestelmä, joka kulkee 1,200 kilometreillä (750 mailia) Sveitsin, Ranskan, Monacon, Italian, Saksan, Itävallan, Liechtensteinin ja Slovenian kautta.

Tämä vallitseva vuoristo muodostui miljoonia vuosia sitten, kun afrikkalaiset ja eurasiantekto- niset kilvet törmäsi ja luo tämän upean vuoristoisen maiseman. Korkein vuoristo Alpeilla on Mont Blanc tämä hallitseva huippu saavuttaa 4,810 m (15,781 ft) ja lukuisat muut vuoret tavoittavat yli 4,000 m (13,123 ft).

Seuraat kappaleita nähtävien seikkailijoiden, rohkeiden vuorikiipeilijöiden ja suuren Hannibalin ja Napoleonin jalanjäljillä, jotka kulkivat näiden kulkutietojen läpi jalka- ja ratsain.

Lisätietoa näistä upeista 4WD-kappaleista löytyy
www.alpinerovers.com

ALPS saapuu hämmästyttävään 10,000ft-laitteeseen, odottaa paljon hiusneulaisia ​​mutkia ja jos pelkäät korkeuksia, luultavasti ei pitäisi katsoa alaspäin tiettyihin kireyksiin.

3. Romania

Romania on Euroopan kahdestoista suurin maa, ja sen rajaavat Bulgaria, Unkari, Moldova, Serbia ja Ukraina.

Sen ainutlaatuinen maasto on tasaisesti jakautunut vuorten, kukkuloiden ja tasangon välillä niin paljon monimuotoisuutta, kun kyseessä on 4WD-raiteiden ja villien leirintäalueiden kohtaaminen.
Maa on jaettu alueille, jotka kattavat alueen 92,043 neliömetriä 238,391 neliökilometriä.

Jotkin näistä alueista ovat Karpaattien vuoret, jotka jakautuvat kolmeen pääalueeseen, joihin kuuluvat itäiset (itämaiset) karpaatit, eteläiset karpaatit tai tunnetaan tunnetusti Transylvanian alpit ja Länsi-Karpaatit.

Muita tunnettuja alueita ovat Transilvanian metsät ja tietysti kreivi Draculan kotipaikka. Vierailla www.transylvaniaoffroad.com Lisätietoja .

4.Scotland

Skotlannilla on kaikki välttämättömät ainesosat täydelliselle tiematkalle - kauniita, jatkuvasti muuttuvia maisemia, uskomattomia nähtävyyksiä ja vieraanvaraisia ​​kaupunkeja ja kyliä. Tarvitset vain ajoneuvon, uskomattoman soittolistan ja hienon seuran!

Kun matkustat Skotlantiin loitolla tai 4WD: llä, reitti voi vaihdella pituudeltaan; matkat voivat olla niin lyhyitä tai niin kauan kuin haluat. Voit helposti viettää viikon tai kaksi kiertää suuren maan alueen tai tutkia muutamia alueita viikonloppuna.

Suunnittele tiekartta nähdäksesi Skotlannin mahtavimmat nähtävyydet - ehkä kutoa Glen Coen dramaattisia vuoria, hioa itärannikkoa nähdäksesi Dunnottarin linnaa tai tuulella pitkin Bonniea, Loch Lomondin bonnie-pankkeja?

Skotlanti Overland vuokraa retkikuntaan varatut Land Rovers -matkat Skotlannille. Niiden ajoneuvoihin kuuluvat katto-teltat ja kaikki tarvittavat laitteet, jotta 4-ihmiset voivat tutkia ja leiryttää Skotlannin villinosissa. Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja www.scotlandoverland.com

5.Ireland

Jos et ole vielä kuullut tästä rannikkoseikkaudesta, luultavasti pian, koska Irlannin matkailutoimisto on parhaillaan edistänyt tätä kierrostapahtumaa muualle maailmaan, jota kutsutaan yksinkertaisesti nimellä "Wild Atlantic Way". Irlannin koko länsirannikolla kaukaisilla reiteillä, se alkaa Kinsalen maalauksellisesta kaupungista Corkin läänissä ja kulkee Kerryn, Clareen, Galwayn, Mayon, Sligon ja Leitrimin maakunnissa ennen Donegalin läänin päättymistä.

Kuva: Cal Bailey, Mountain Leon

Vaihtoehtoisesti voit aloittaa Donegalissa ja työskennellä rannikolla Kinsalesiin. Tämä rannikkoreitti elää hypeen saakka - tämän rannikkohelmen useimpien kulmien ympärillä saat upeat näkymät länsirannikon karuille rantaviivoille.

Mutta se ei ole pelkästään siitä, mitä näet samalla tavoin kuin se on myös kokemusta matkailusta, vierailemalla muinaisia ​​sivustoja, osallistumalla kulttuuriperintöön eri välineiden kautta, mukaan lukien musiikki pubeissa, myyttisiä tarinoita, lämpimästi tyytyväisiä ja mahdollisuus tutustua tähän vihreää saarta, joka sijaitsee Euroopan laidalla.

Tämä rannikko reitti elää markkinointi hype, noin useimmissa kulmissa tämän rannikon jalokivi sinulle on esillä upeat näkymät länsirannikon karu rantaviivaa. Mutta se ei ole pelkästään siitä, mitä näet samalla tavoin kuin se on myös kokemusta matkailusta, vierailemalla muinaisia ​​sivustoja, osallistumalla kulttuuriperintöön eri välineiden kautta, mukaan lukien musiikki pubeissa, myyttisiä tarinoita, lämpimästi tyytyväisiä ja mahdollisuus tutustua tähän vihreää saarta, joka sijaitsee Euroopan laidalla.

6.Pyrenees

Espanjan Pyreneillä on vähiten vieraillut osa dramaattisia Pyreneiden vuoristoja, jotka vartioivat rajaa Ranskan ja Espanjan välillä.

Koko alue on uskomattoman kaunis - paksut metsäiset juuret, salaiset romahtavat laaksot ja huiman lumen peittämät vuoret tarjoavat eräitä parhaimmista vuoristoajoista Euroopassa.

Länsi-Euroopan viimeisillä karhuilla ja susilla sijaitseva Espanja on unohdettu alue - kylät puhuvat edelleen omia murreitaan, muinaista espanjan ja katalaanin sekoitusta.

Metsäreitit tekevät haastava ajaminen jyrkillä nousuilla ja tiukka karvapeite taipuu, kun ryhmä kulkee unohdettujen salakuljettajien reittejä, jotka ylittävät Ranskan ja Espanjan välisen rajan. Kiipeily korkeisiin Pyreneihin, kiertämällä jyrkkiä rotkoja, jotka ovat kauhistuneet rankkasateilla, lumen peitossa, kun he kiirehtivät etelään Espanjan tasangolle. http://www.onelifeadventure.co.uk/pyrenees.php

6 European Camping ja 4WD kohteet