KYSYMYSTÄ KYSYMYKSIÄ KATSAUS POWERFUL CKMP12 AIR COMPRESSOR FROM ARB. TÄSSÄ JÄRJESTELMÄSSÄ NÄYTETÄÄN UUSI ARB AIR 601 TIRE INFLATOR TÄYDELLISESTI COMPRESSORIN KÄYTTÖÖN.

Tarkka rengaspaineen pitäminen on välttämätöntä polttoainetaloudelle, pitkäaikaiselle renkaalle ja maksimaaliselle vetokoukulle. Uusi ARB Digital Tire Inflator Gauge, tarjoaa tarkat lukemat ja inflaation seuraavaan 4WD-seikkailuun.


Ajoneuvon tarkka ilmanpaineen mittari ja renkaiden inflaatiovälineet ovat kaikkien neljän pyörän harrastajan välttämättömyys. Oikeiden rengaspaineiden käyttäminen eri tilanteissa ja ajoneuvon kuormituksen muutokset ovat äärimmäisen yksinkertaisia, suuren, sinisen taustavalonäytön, peukalotoiminnon täyttöpainikkeen ja yksinkertaisen deflaattorinpoistopainikkeen avulla.


23.5-tuuman kaksoiskääntöinen PVC-päällystetty punottu letku ja kiinnitettävä ilmaletku eliminoivat tarpeen taivuttaa ilmatessa pitkän polun loppupuolella ja taustavalo takaa tarkat paineet riippumatta siitä, onko se päivä vai yö, kun ilmestyy ylös.

Ilmeisesti yli vuoden tutkimus- ja kehitystyötä tehtiin tämän inflaattorin tekeminen ja se näkyy. Näytössä näkyy palkki ja PSI, taustavalo mahdollistaa helpon käytön yöllä. Täyttölaite aktivoituu automaattisesti, kun se havaitsee ilmanpaineen letkussa. Se on valmistettu erittäin vankasti suurilla hyvin tehdyillä ja helposti pidettävillä ja kiinnitettävillä komponenteilla. Kahden AAA-pariston pitäisi antaa sinulle yli 200 tunnin käyttöaika.

Käyttämällä tätä täyttäjää yhdessä korkealaatuisen kompressorin, kuten CKMP12 (myös alkaen ARB- katso tarkistuksen numero kolmannessa) pitäisi säätää rengaspaineen vaihtelevaa maastoa ja pintaa erittäin nopea ja kivuton. Erittäin suositeltavaa.

ARB AIR 601 TIRE INFLATOR