KANNETTAVA KOMPRESSORI ON TÄYDELLINEN JA SITÄ KÄYTTÄMÄTTÖMÄTTÖMÄTTÖINEN SISÄLTÄVÄ KITTEINEN SUUNNITELTUUN YLIKÄYTTÖÖN. ARB CKMP12 kannettava kompressori

Renkaat tarjoavat parhaan suorituskyvyn, kun ne täytetään paineeseen, joka sopii ajoneuvon kulkemaan maastoon. Normaali ajoajo vaatii suhteellisen korkean paineen, kun taas huomattavasti alhaisempi paine parantaa huomattavasti 4 × 4: n vetoa monenlaisissa off-road-ympäristöissä. Yksi parhaista tavoista lisätä esimerkiksi vetovoimaa kallioon tai syvään hiekkaan on vähentää rengaspaineesi. Tässä artikkelissa Namibin ylittämisessä artikkelissa, retkikunnan johtaja Nicolas Genoud kertoi, kuinka monta kertaa Namibin autiomaahan aikana oli pakko alentaa renkaan paineensa niin alhaiseksi kuin 8.7 PSI. (Normaali suositeltu tienrenkaiden paine on noin 30 PSI)

Käytettäessä paineilmaa saat vapautta vähentää rengaspaineesi huomattavasti eri pintoja ja ympäristöjä varten ja palauttaa renkaat takaisin normaaliin tienpaineeseen tarvittaessa.

Toinen yhtä hyödyllinen piirre on kyky korjata uudelleen korjatut renkaat. Ajettaessa vaikeissa off-road-ympäristöissä ei ole epätavallista kärsimyksiä. Yhdessä hyvän rengaskorjaussarjan kanssa kompressori voi taata kyvyn tuoda renkaan takaisin sopivaan paineeseen.

CKMP12 kannettava kompressori alkaen ARB on suunniteltu vastaamaan mihinkään offroad-seikkailuun ja se on suosituin kompressori ARBalue. Se on valmistettu kokonaan kevyistä ja korkealaatuisista materiaaleista, ja se on asennettu kovaa ja kestävää koteloa varten. Se on helppo säilyttää ja kuljettaa tarvittaessa. Siinä on kova anodisoitu sylinteripora ja teflon kyllästetty carbkuidun männän tiiviste vähentää kitkaa ja maksimaalinen vaivaton käyttöikä.

Saatavana sekä kannettaviin että ajoneuvoihin asennettuihin sarjoihin, ARB Ilmakompressorit tarjoavat monia etuja, kun tutkitaan suurta ulkona. Suunniteltu kestämään ankarat australialaiset olosuhteet ARB Ilmakompressori on erikseen vuotoiltu, virtamittari testattu ja virtaus testattu raskaassa kuormituksessa tehtaalla ennen pakkaamista.
Täydelliseen rauhaan, kaikki ARB kompressoreissa on kattava 2-vuoden takuu. Jatkuvuuden lisäämiseksi, ARB kompressorit ovat myös uudistettavissa, ja varaosat ovat helposti saatavissa laajasta kansainvälisten myymälöiden verkostoista.

OMINAISUUDET:

Kannettava 12V DC -ilmakompressori, jossa 6m (20ft) -renkaiden täyttöletku
Luokan johtava virtausnopeus
Suojattu kosteudelle ja pölynkestävyydelle
Kova anodisoitu sylinterinreikä vähentää kitkaa
Teflon kyllästetty carbkuitumännän tiivisteen ansiosta maksimaalisen vaivaton käyttöikä
Anodisoidut kiinnitystelineet vaimentavat moottorin lämpöä
Laadukkaat komponentit hiljaiseen käyttöön ja erittäin pitkäikäiseen käyttöön
Valmistettu kokonaan kevyistä ja korkean lujuusmateriaaleista
Ylipaineen varoventtiili on varustettu
Moottori on sisäisesti lämpö- suojattu äärimmäisiä lämpötilavaurioita vastaan
Raskaat maxi-sulake, joka on varustettu ammattimaisella linjapiirisuojalla
Kätevästi asennettu kestävään kantolaukkuun

Tutustu ARB Tire Inflator with arvioi lehden neljännen numeron jatkoartikkeli.

ARB CKMP12 kannettava kompressori