3 Talviurheilu Hacks.

Talven lähestyessä on aika aloittaa pieniä muutoksia leirintäasennukseen ja valmistautua kylmempiin öihin ulkona. Sen lisäksi, että seisoo möly nuotio, on muita tapoja torjua kylmän sään vaikutuksia. Tässä lyhyessä osassa jaamme 3-vinkkejä vinkkejä kylmän talviurheilun talviurheiluun.

Sinun vesipullo

Täytä pullosi kuumalla vedellä ennen nukkumaanmenoa ja makuupussiin, se auttaa pitämään sinut lämpimänä yön aikana ja seuraavana aamuna, sinulla on mukava jäädytetty vesi juomaan.

Sinun teltasi

Varmista, että sinulla on tuuletus teltassasi.
Jos sinetit teltta liian paljon ja suljet kaikki tuuletusaukot, teltta täyttää kondenssilla ja jäädyttää sisustuskangasta, ei myöskään ole viisasta piilottaa kasvojasi makuupussissa, vaikka tämä saattaa tuntua tilapäiseltä viihtyisältä, pakkaa pussiin, täytä laukku ja kasvot jäisillä hiukkasilla.

Paristot

Kylmät akut purkautuvat nopeammin kuin lämpimämmät paristot, joten jos käytät erittäin kylmää akkua, varmista, että sinulla on lämmin. Pienien paristojen pitäminen sisäaskussa riittää pitämään ne lämpimänä. Jotkut valokuvaajat, joita tiedämme (ahem) on tiedetty pitävän paristoja makuupussissaan yön yli varmistaakseen, että ne ovat lämpimiä ja valmiita aamunkoittoon.

3 Talviurheilu Hacks