Shocks ja Springs from Bearmach. Ovatko autosi jousitukset ja iskuja ajoneuvosi käyttötarkoituksen mukaisia? Onko se ratsastaa tasaisesti sen jälkeen, kun olet ladannut sen perheen, leirintä- ja retkeilyvarusteiden kanssa ja kun otat ylpeytesi ja ilosi pois tien päästäksesi suosikki retkeilypaikkaan?

Monissa tapauksissa tavallinen tehdasjousi ja iskunvaimennus usein paranevat päivityksen myötä, ja siksi me näemme nyt niin monia yrityksiä, jotka tarjoavat jälkimarkkinoilla olevia tuotteita, jotka usein tarjoavat räätälöityjä komponentteja, jotka antavat enemmän voimaa ja jotka puolestaan ​​auttavat autosi suorituskyvyssä paremmin .

Jos päätät päivittää jouset ja isku ajoneuvoosi, se ei ole yhtä helppoa kuin löytää ensimmäinen sarja hyllylle ja kiinnittää se. Jousit ja iskut, joita tarvitset ajoneuvosi todella riippuu siitä, mitä vaatimuksesi ovat. Jos olet vain kyytiin ja kuljetat ylimääräisiä vaihteita kattotelineessäsi vastakohtana kovaa ydintä off-roading hyvin todennäköisyys on, että tyyppinen jousitus haluat vaihtelee.


Jouset tulevat eri vahvuuksille, jotka usein riippuvat tuotteeseen sisältyvästä teräksestä, ja yhä useammat jälkimarkkinoilla varustetut raskaat jouset tarjoavat paremman lujuuden ja valinnan jousitussi päivitykselle.

Hyvä jousituksen keskeinen tehtävä on imemään kuoppia tiellä ja antaa sinulle mukavampaa ratsastaa. Esimerkiksi ajoneuvojouset imevät haastavaan maastoon ja antavat ajoneuvosi ratsastaa kuoppaan vähentämällä äkillisen iskun vaikutuksia ajaessasi.

Iskut ovat yhtä tärkeitä, niiden tärkein tehtävä on vaimentaa iskunvaimennusta ja hallita pyörien liikkeitä. Iskut auttavat tehokkaasti hallitsemaan ajoneuvon jousien ja jousituksen vaikutusta ja liikkumista, mutta myös vähentävät tärinää muun muassa. Iskuillasi on keskeinen rooli rajoittamassa törmäysvaurioiden vaikutuksia raideihin, ja työskentelet ahkerasti ajoneuvojen renkaiden pitämiseksi maassa, mikä takaa ajoneuvon paremman hallinnan.

Bearmach ovat Bell-perheen seikkailun ylpeitä sponsoreita ympäri maailmaa omassa Land Rover Defender -mallissa

 

Olemme äskettäin asentaneet iskuja ja jousia brittiläisestä Bearmachista. Nämä UUDET KAASU-iskut ovat uusia markkinoilla, ja ne on äskettäin julkaistu kolmen vuoden tuotekehityksen jälkeen

Koska 1958, Bearmach Limited on ollut markkinajohtaja Land Roverin osien ja lisävarusteiden jälkimarkkinoilla, ja se on nyt yksi maailman suurimmista osista kaikkien Land Rover -ajoneuvojen ostajille.

Bearmachilla on valtava valikoima tuotteita, joita päivitetään jatkuvasti ja otetaan käyttöön.

Hiljattain käyttöön otetut GAS-iskut parantavat vakautta ja ratsastaa mukavuuteen 4-pyörätuotteiden ajettavissa, kuormittavissa ja hinauksessa.
Kehittyneet yli kolmen vuoden ajan maailman tunnustetulla valmistajalla, nämä shokit ovat kovaa.

Uudet iskunvaimentimet ovat myös herkkiä jousitusliikkeen pituudelle ja nopeudelle ja ne on suunniteltu antamaan milloin tahansa vaaditun vaimennuskestävyyden määrälle. Näin varmistetaan, että jousen jousi pysyy hallinnassa, täyttääkseen suunnitellun roolinsa ja edistääkseen renkaan pitoa tiellä ja ottaessasi ajoneuvon pois tieltä.

Heillä on myös edistyksellinen ohjaus mukavuutta ja parempaa käsittelyä varten. Bearmach väittävät, että parannetut monilevyiset korkeapainesulkeet estävät vuotojen ja on suunniteltu pysyvästi tiivistämään öljyn tai kaasun iskujen sisällä. Nämä iskut on rakennettu myös raskaaseen kaksoisputkirakentamiseen. Ne on myös vahvistettu ja niillä on kaksinkertaiset hitsatut kiinnikkeet pitkäkestoiseen kestävyyteen.

Bearmach luottavat näihin uutuuksiin ja tarjoavat runsaan 3-vuoden laajennetun takuun.

Jos sinulla on hissi Land Roverissa, ei ole draamaa, sillä uudet Bearmach-iskunvaimentimet ovat ihanteellisia vakiovarusteisiin tai korotettuihin korkeuksiin Land Rovers. Iskut ovat myös raskaita pusseja ja kuppalevyjä.

AVAINOMINAISUUDET

Nämä iskut tukevat osaa ajoneuvon painosta ja tarjoavat paremman hallinnan korkeammilla vaatimuksilla ja nopeuksilla.

Bearmach Hydraulic Shocks käyttää samoja laitteita kuin Bearmach Gas Shocks. Niinpä ne ovat erittäin hyvälaatuisia öljy / hydraulisia iskuja.

Korkealaatuinen öljy, joka kestää korkean käyttölämpötilan ja jatkaa tiukkaa käyttöä.

Suuri 35mm-reikä ja mäntä ovat suurempia kuin useimmat alkuperäiset laitteet, ja ne lisäävät öljykapasiteettia entistä parempaan ajotapaan.

DU®-vetoinen pilot-laakeri tarkoittaa parempaa tukea akselille, suuremmat sivukuormitusominaisuudet ja pienempi venytys ylätiivisteessä. Tämä pidentää laitteen käyttöikää ja vähentää hydrauliöljyn menetyksen mahdollisuutta.

Suunniteltu pitkittyneen elinajanodotuksella.

Bearmach Twin Tube Gas Shocks ovat PREMIUM-laadun typpipakattu kaasukahva ja niitä myydään erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Aluksi asentamalla nämä iskut ja uudet Bearmach - jouset TURAS Land Rover Defender 90 olimme erittäin vaikuttavia tienkäsittelyineen

Bearmach on testannut näitä ärsytyksiä tiukimman maastoalueen yli 3-vuoden aikana ja uskovat, että ne joutuvat kovimpien off road -raiteiden lävitse. Me varmasti antoimme heille hyvää työtä pois maantiestä ja he olivat enemmän kuin tehtävän tasoa.

Samanaikaisissa kehitysvaiheissa Bearmach on myös pyrkinyt varmistamaan, että nämä iskut ovat vähemmän alttiita ylikuumenemiselle ja siten antamaan heille pidempää käyttöikää.

LISÄTARVIKKEET

A 5mm sinertävä rauta, yksiosainen, PTFE-liuskainen mäntä.
DU®-holkki (metallikomposiitti teräspinnalla, sintrattu pronssi ja PTFE).
Mäntä- ja jalkaventtiilissä käytetty levyventtiilijärjestelmä.
Laakerin liukurengas, joka antaa välittömän suorituskyvyn eikä "vuota takaisin".
Typpikaasu paineistettu - vähentää iskunvaimennusta - tehdyt iskut toimivat pidemmällä ja kovemmalla.
Suunniteltu pitkittyneen elinajanodotuksella.

Shocks ja Springs from Bearmach