3 Handy Camping Hacks. Sen kipu, kun olet ulos matkalla ja menetät saippuasi tai pudotat sen jonnekin pääsyyn tai karkeaan. Miksi ei tehdä saippua-annoksia seuraavaa matkaa varten, niin saat saippua- ja kuorinta viipaleita tai rullaa pois siitä kasviksen kuorimella. Säilytä annokset muovipakkauksessa. Käytä yhtä annosta pesua kohti.

Lyhyellä matkalla ja et halua kuljettaa liikaa puuhiiltä tai tulisijoja? Pane hiilen mukana vanhassa munakoossa, kun valmis keittämään paikka pahvilaatikkoon grilliin ja valaista koko asia. Instant BBQ.

Instant "todellinen" kahvi. Ennen kuin lähdet seuraavaan matkaan, laita kahvi kahvisuodattimeen, sitota se hammaslankaan ja pakkaa se pois. Kun leirissä voit käyttää tätä kotitekoista kahvia, aivan kuin teepussi. Välitön todellinen kahvi, yum.

Onko sinulla minkäänlaisia ​​campingvinkkejä, joita haluat jakaa? Kerro meille,.

3 Handy Camping Hacks