Numero neljä - syksy 2017 TURAS CAMPING JA 4WD ADVENTURES MAGAZINE
Mikä vauhdikas vuosi, mistä aloitamme? Kaikki on täällä näillä sivuilla. Upealla Abenteuer & Allrad näyttelyssä tänä vuonna tapasimme paljon kiehtovia ihmisiä ja yrityksiä, ja näimme niin monia upeita laitteita. Esitämme näyttelyn jälleen tässä numerossa ja toivottavasti annamme sinulle kuvan näytteilleasettajien ja ajoneuvojen joukosta.

Kuten aina tarkastelemme uusimpia laitteita, jotka auttavat tekemään turismin ja retkeilymatkasi mukavammaksi ja turvallisemmiksi, GPS-järjestelmistä jousitukseen, teltoihin ja markiisi kannettavaan tehoon ja paljon muuta.

Tutustumme myös upeaan ajamiseen Espanjan Pyreneillä ja Romaniassa. Liitymme Bell-perheeseen, kun he matkustavat ympäri maailmaa ja antavat sinulle vinkkejä matkustusturvallisuudesta. Meillä on myös erityinen matka raportti DRIFTA miehistö, alas.

Numero neljä - syksy 2017 TURAS CAMPING JA 4WD ADVENTURES MAGAZINE