DRIFTA Camping ja 4WD Euroopassa. DRIFTA on australialainen yritys, joka on kasvanut nopeasti alaspäin viime vuosien aikana, ja nyt on nähtävissä kiinnostuksenaan ottaa käyttöön leirintä- ja 4WD-tuotteet Euroopan markkinoille.

Nämä kaverit rakentavat kaiken leirikeskuksista, 4WD-laatikoista erittäin vaikuttaviin ja korkealaatuisiin off-road -autopaikkojen perävaunuihin. Äskettäin puhuimme Jakob Schimanekille Driftan eurooppalainen johtaja päästäkseen alkuun, miten yritys kehittyi ja jatkuu DriftaEuroopan suunnitelmat olivat menossa.

Jakob on alunperin Saksasta ja selitti, että hän on tuntenut Australian, Australian omistajan ja perustajan DRIFTA koska 1995. Jakob selitti, että hän oli tuolloin 10-vuotias ja matkusti perheensä kanssa Yhdysvalloissa. Jakobin isä on seikkailija ja kuvajournalisti, ja silloin hän tutkii USA: n seikkailukirjaa.

Osana hänen seikkailujaan he palkkivat hevosia tekemään 5-päiväretken Kanadan rajalle ja näin he tapasivat Luke.

Luke, joka asui Yhdysvalloissa juuri sattui olemaan heidän oppaansa ja ottaisi Jakobilta hänen äitinsä ja nuoren sisarensa hevosella ja pois ruudukosta Kanadan rajalla.

Jakob muisti, että hänellä oli suuri seikkailu Yhdysvalloissa ja hän ja hänen perheensä sujuivat hyvin Ozzy-oppaansa luona ja ajan myötä tämä johtaisi vahvaan ystävyyttä, joka lopulta johtaisi Jakobiin, jolla on tärkeä rooli yhtiön kehityksessä.

Luke lopulta siirtyisi kotiinsa Australiassa. 2000: ssä hän alkoi suunnittelemaan rakennettavia ja myytäviä kannettavia leiriytyryjen keittoja ympäri Australiaa ja 2004 yli 1400-keittiön yksiköitä. Ihmiset Australiassa rakastivat tätä laadukasta uutta tuotetta, joka lauloi innovaatiota ja korkealaatuista ammattitaitoa, ja se ei kestäisi kauan ennen kuin Luke työskenteli 7-päivinä viikossa, jotta pysyisivät kysynnän mukana.

Vuosien ajan Jakob ja hänen perheensä pitivät yhteyttä Luke ja 2007 Jakob isä päätti tehdä toisen matkan perheen kanssa Australiaan. Australiassa he matkustivat Gloucesteriin New South Walesissa tapaamaan Lukea ja näkemään ensimmäisen käden laajentumisen Drifta HQ.

He viettävät pari päivää kiinni ja muistuttavat yhdessä Yhdysvaltoihin viettämiensä aikojen. Jakob ja hänen perheensä olivat hyvin vaikuttuneita siitä, kuinka nopeasti Lukein leirintäalueiden keittiöliike oli viety pois. Tällä kertaa Luke käytti 16-ihmisiä ja hänellä oli suuret suunnitelmat liiketoiminnan laajentamisesta.

Vain pari vuotta myöhemmin, 2010: ssä, Luke alkoi rakentaa laatikoita 4WD-ajoneuvoille, eikä se ollut kauan ennen sanaa levinnyt eurooppalaisten markkinoille tulevien 4WD-laatikoidensa laadusta.

in 2013 DRIFTA aloittaisivat korkealaatuisten off-road-perävaunujen rakentamisen, jossa ne esittelivät DOT-off-trailer-perävaunut Australian retkeily- ja retkeilymarkkinoille ja samanlaiset kuin leirin keittiöt ja 4WD-laatikot. huomannut hyvin kilpailluilla Australian markkinoilla.

Off road retkeilijöitä olisi DRIFTA sisäänrakennetut keittiöt ja monet muut innovatiiviset mallit sisällytettyinä pakkaukseen. Se oli myös 2013 kun Drifta alkoi myydä hyvin vaikuttavaa japanilaista valmistettua Snowpeak retkeilyvarusteet. Asiat alkoivat saada hyvin kiireisiä DRIFTA tehdas Gloucesterissä ja silloin Jakob selitti, että hän päätti siirtyä Prahaan Australiaan ja työskennellä Luukan kanssa ja olla osa yhä kasvavaa DRIFTA tarina.

16-vuosien jälkeen DRIFTA nyt työllistää 65-ihmisiä ja on nyt suurin lajissaan oleva yritys Australiassa. Valmistus camping perävaunut, camping keittiöt, laatikoiden 4WD ja pakettiautot, uusia kangas tuotteita ja paljon muuta. Tämän nopean laajentumisen myötä Australiassa pojat ovat nyt asettaneet näkemyksensä Eurooppaan. DRIFTA on nyt rekisteröity Tšekin tasavallassa, jossa Jakobin perhe elää nyt, ja he ovat nyt alkaneet toimittaa tuotteita Tšekin tasavaltaan jakeluun kaikkialla Euroopassa. Australiassa Eurooppaan toimitetut ensimmäiset tuotteet sisältävät joitakin 4WD - laatikoita ja keittiövälineitä Snowpeak tulipesät.

Jakob vanhemmat ovat nyt auttamassa jakelun, kun kaikki viestinnät hoitaa Jakob Australiassa. Jakob kertoi minulle, että siellä on paljon enemmän Drifta tuotteita, jotka ovat käytettävissä tulevaisuudessa, joten pidä silmällä EU: n verkkosivuilla. www.drifta.eu Toistaiseksi useat eurooppalaiset asiakkaat ovat ilmaisseet kiinnostuksensa mm Drifta 4WD-laatikot. Jakob korosti, että he saavat paljon sähköposteja Euroopasta ja nyt Drifta ovat rakenteet käytössä EU: ssa Drifta ne voivat lähettää enemmän tilauksia kysynnän kasvaessa ja tuloksena säästää rahtikustannuksia.

Tämä on yritys, josta tulemme kuulemaan paljon täällä Euroopassa lähitulevaisuudessa. Nämä kaverit elävät ja hengittävät leirintä- ja 4WD-seikkailuja, on hyvin selvää puhumasta heille, että he ovat intohimoisia Camping- ja nelipyöräilyajoistaan, ja tämä koskee myös tuotteiden suunnittelua ja rakentamista. Nämä miehet ajattelevat leiriytyneistä erittäin käytännöllisesti, ja sieltä he saavat kokea retkeilijän ideoita rakentamalla prototyyppejä Drifta HQ, ja testaavat ne sitten erittäin vaikeissa ympäristöissä varmistaakseen, että kun nämä tuotteet ovat saatavilla, ne on rakennettu kestäviksi.

Viimeisten kolmen vuoden aikana yhtiö on jatkanut laajentamista ja valikoimaa tarjolla olevia retkeilytuotteita. Esimerkkejä ovat silmänräpäisevien ja karujen DOT-kaivurikuorma-autojen kehittäminen. Kangaspussien valmistuksen osasto ja tultaessa agentteja UNIFLAME-retkeilytuotteille Australiassa. Suoritamme enemmän DRIFTA tarina, joten katsele tätä tilaa. DRIFTA Camping ja 4WD Euroopassa

Camp Keittäminen Asusteet- SnowPeak Euroopassa -DRIFTA

Poissa Camping Barrington Tops kanssa DRIFTA

Laadukas käsintehty kangaskassi - Made in Australia by Drifta

DRIFTA Camping Weekend Down alle

Uniflame Charcoal BBQ Starter