Akkujen virranhallintajärjestelmät CTEK.

Tutustumme äärimmäiseen 12V 4WD - ja leirintätekniikkajärjestelmään CTEK 120A Smart Pass ja D250SA Smart Charger

Usein olemme löytäneet itsemme pois verkosta pitkiä aikoja. Päästöt pois sähkövirta-asemilta ja energiaverkoilta ei tarkoita sitä, että sinun on lopetettava valaistuksen ja elektroniikan käyttäminen. Luotamme erinomaiseen vaihteeseen, jotta voimme pitää jääkaapimme käynnissä, valot hehkuvat ja kannettavat tietokoneet ja kamerat toimivat. Tässä tarkastelemme markkinoiden parhaita 12V-lataus- ja virranhallintajärjestelmiä.

Tämä järjestelmä koostuu kahdesta tuotteesta CTEK tarjoaa luotettavaa virtalähdettä auton akku- ja vapaa-akkuisi pitkien matkojen aikana.

D250A-laturi on monipuolinen laturi, joka lataa laturin tai pistokkeen suoraan ulkoiseen aurinkopaneeliin, koska se sisältää sisäänrakennetun aurinkosäätimen. Se voidaan asentaa vanhoihin ja uusiin ajoneuvoihin sen vuoksi, että se on yhteensopiva nykyaikaisten älykkäiden generaattoreiden kanssa. Sen rakennettu lämpötila-anturi nostaa automaattisesti jännitteen kylmällä säällä ja pienentää jännitettä lämpimällä säällä varmistaen järjestelmän turvallisen ja optimaalisen suorituskyvyn. D250A-laturi on kuitenkin vain osa järjestelmää.

Smart Pass 120A -virranhallintajärjestelmä, joka ohjaa latauksen huoltoakulle ja toimittaa virtaa kuluttajille erikseen. Käytetään yhdessä a CTEK D250SA, SmartPass tarjoaa optimaalisen latauksen paristoille kaikkina aikoina.


SmartPass-laitteessa on myös integroitu "paristonsuojus", joka suojaa syväpurkausparistoja täysin tyhjästä, mikä voi vahingoittaa akkua. Lisäksi tämä toiminto takaa myös, että kriittiset laitteet, kuten radio, hätävalot ja navigointijärjestelmät, ovat aina riittävän tehokkaita.

Järjestelmä pystyy käsittelemään virtaa jopa 120-vahvistimille ja sopii 28-800Ah: n välisiin akkupankkeihin. Se soveltuu kaikentyyppisille 12V-lyijyakkuille ja IP65 luokitellaan (vesisuihku ja pölysuojattu ja hyväksytty ulkokäyttöön).
On myös erityinen toiminto, joka auttaa sinua, jos tärkein käynnistysakku on tasainen ja käynnistysaputoiminto. Tämä järjestelmä on pysyvä ja luotettava osa retkeilyvarusteita.

Akkujen virranhallintajärjestelmät CTEK.

Aiheeseen liittyvää aineistoa

Esittelyssä CTEK 140A-kaksoisakkujärjestelmän latausjärjestelmä

SnoMaster Energiansäästövihjeitä jääkaapin pakastimelle. Vihjeitä kannettavan jääkaappipakastimen käyttämiseen.