Käyttämällä tulipaloja leirintupaloille ja ruoanlaittoon. Ei ole mitään aivan kuin istuu nuotion ympärillä ja nauttia taivaasta täynnä tähtiä ystäviesi ja perheesi kanssa. Nuotiopaikka voi usein olla erilainen kuin hyvä retkeilymatka ja erinomainen.

Meille parhaimmat retkeilymatkailemme muistot ovat tavallisesti niitä, jotka osallistuvat meidät istumaan palon ympärillä, ruoanlaittelemaan illallista ja nauttimalla pari kylmiä oluita, kun aurinko laskee.

Kaikki kansallispuistot ja leirintäalueet eivät salli avoimia tulipaloja, mutta voitte usein voittaa tämän tuomalla kannettava palo kuoppaan. Kannettavat tulisijat ovat hyviä ruoanvalmistukseen ja pitävät sinut lämpimänä, kun lämpötila laskee.

Noudattaen "jättää jäljitä" -periaatteita, sinun on huolehdittava, kun sijoitat tulen kuoppaan maahan. Olkaa hyvä ja yritä varmistaa, että et mahda maata mahdollisuuksien mukaan.

Ihanteellinen sijoittaminen palo-kuoppaan estää mahdolli- sen paahtavan maapallon, jotkut tulipesät kuten snow peak tulipesässä on nyt valinnainen aluslevy, joka varmistaa, että tulipesän alla oleva maa on suojattu.

Sinun on myös selvitettävä kaikki lehdet tai roskat tulipesän alla varmistaaksesi, että ne eivät tule tulesta ja aiheuttavat vaaraa.

Jos päätät käyttää palo-kuoppasi kokata camping-ateriasi, sinun on päätettävä, minkä tyyppinen polttoaine käyttää. Useimmat ihmiset käyttävät joko puuhiiltä, ​​lämpöhelmiä tai kovaa puuta. On tärkeää muistaa, että hiili ja helmet vapauttavat vähemmän savua kuin lehtipuita ja luovat myös enemmän lämpöä kuin puuta, mutta huono puuhiili on kalliimpaa ostaa.

Se todella tulee henkilökohtaiseen valintaan. Yksi asia varmasti on, että ruoanlaitto palo kuoppaan on hauskaa kaikille mukana, lapset rakastavat paahtamalla vaahtokarkkeja yli avoin liekki, kun aikuiset ovat ylpeitä ruoanlaitto, että täydellinen pihvi on suuri ulkona.

Käyttämällä tulipaloja leirintupaloille ja ruoanlaittoon

Snow Peak palo kaivoksia

- SnowPeak Jikaro Camping Taulukko

Poissa Camping Barrington Tops kanssa DRIFTA

DRIFTA Camping Weekend Down alle

Ruoanlaitto Petromax Atago kanssa

Leiri ruoanlaitto rotisserie