Chef Campers. ChefCampers ovat keittiömestareiden uusin joukkue, joka osuu leirintäalueelle. Pariskunta, jotka tapasivat lapsioppilaitoksissa, kasvoivat yhteen ja toimivat nyt Hotel and Restaurantissa Wirralissa Isossa-Britanniassa.

He ovat varmasti kiireisiä, mutta jotenkin he näyttävät löytävänsä aikaa paeta kellarin keittiöstä ja tutkia suurta ulkona. Käyttämällä VW Syncro Westfalia Atlanticia, pysyviä 4wd- ja diff-lukkoja, ne ovat hyvin varustettuja päästäkseen melko kaukaisiin paikkoihin.

Tässä on, mitä heidän oli sanottava;

"Minä olen Michael ja pitkä on Kieran, yhdessä käymme ChefCampers.com. Aloitimme ChefCampersin huhtikuussa 2016in keinona kaapata hauskaa, jota meillä on leiriytymällä ja toivottavasti jakamaan maukkaita reseptejä ihmisille.

Olemme olleet parhaita ystäviä, koska olimme 4 ja työskentelemme yhdessä Kieranin perhehotellissa. Olemme 2-kokit, jotka palvelevat 250-kansiota 1-päivässä, ja tarjoamme myös häät, juhlat ja ravintolavaraukset. Hotelli on 24hour-liiketoiminta, joten voi olla vaikeaa saada aikaa pois, ja olemme usein vain iltapäivällä tai 1- tai 2-yötä kerrallaan.

Voit korvata tämän, otat meidän camper ulos ja keittää noin yksinkertainen, mutta hämmästyttävä ruoka. Camping on niin suuri osa elämäämme. Muistan kasvaa ja viettää kesälomaa matkalla Eurooppaan isovanhempien kanssa matkailuautossa. Olen iloinen voidessani sanoa, että he ovat yhä matkalla heidän matkailuautossaan ja isäni on myös yksi, joten olemme 3-sukupolven leirejä, jotka ovat elossa ja hyvin. Heillä on melko ylelliset asuntoautot (tai gin palatseja, kuten haluan soittaa heille), kun taas valitsen yksinkertaisen mutta tehokkaan auton, 27-vuotta vanhan Syncro Atlanticin.

VW Syncro Westfalia Atlantic on erittäin erityinen ajoneuvo, alle 15 näistä koskaan rakennettu ja se on hienoja ominaisuuksia vanhan van. Se oli eberspacher-yökuumennin ja kaksinkertaiset lasit, asennettu vakiona. Yhdessä alipohjaisen nestekaasusäiliön kanssa jääkaapin ja kaasun 2-renkaaseen, jolla on jopa esilämmitysjärjestelmä, on mahdollista käyttää sitä hyvin kylmissä ilmastoissa. Atlantilla voi nukkua 4 aikuisille, mutta meistä on mukavampaa vain 2 ja pikku koira. Pysyvä 4wheel-käyttöjärjestelmä on loistava, ja kun valitsen diff-lukot, se voi todella viedä minua vaikean maaston yli, löytääksesi parhaan ravintolan näkymät 4-pyöriin.

Atlantilla voi nukkua 4 aikuisille, mutta meistä on mukavampaa vain 2 ja pikku koira. Pysyvä 4wheel-käyttöjärjestelmä on loistava, ja kun valitsen diff-lukot, se voi todella viedä minua vaikean maaston yli, löytääksesi parhaan ravintolan näkymät 4-pyöriin.

Meillä on valtavia suunnitelmia tulevaisuutta varten. Ulkopuolinen ravintola-alan yritys, ruoanlaittoesitykset, live-reseptinäyttelyt ja kurssin lisää sisältöä sosiaalisen median alustoilla. Liity meihin, kun yritämme aloittaa ruoanvalmistuksen vallankumouksen camping, ChefCampers.